Nerde Al Pacino???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Nerde Al Pacino???
THY’ye ait uçakla Chicago’dan İstanbul’a gelen Busey, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, "Film yapmak için geldim. Çok heyecanlıyım. Dünyanın birçok yerine gittim ama hep Türkiye ve İstanbul’u merak etmişimdir" diye konuştu.

Uçakta yediği Türk yemeğini çok beğendiğini de ifade eden Busey, "O yüzden bir ev alıp burada kalabilirim..." dedi.

Gary Busey’in, çekimleri Gaziantep’te yapılacak olan "Kurtlar Vadisi-Irak" adlı filmde oynayacağı öğrenildi.

Eeeee hani ya Al Pacino yada Robert De Niro gelecekti. Noldu acaba...

ardaca

Üye
benim bildiğim onlar dizide oynayacaktı. sinema filminde değil!

Aeon

Üye
Al paçino veya Robert de niro dizinin son bölümlerinde çıkacak ve bu bölümler burda değil amerikada çekilecek diye biliyorum yani adamların buraya geleceği belli değil

mavizeybek

mavizeybek

Üye
yaw onu bunu bilmem ama kurtlar vadisinin dünkü bölümünü izledim ve polatın oradaki koşuşuna hayran kaldım orada tıpkı şaban gibim koşuyordu o sahneye bir daha bakma imkanınız varsa eminim bir çoğunuz bana hak verecektir. :DD :haha:

bide adamda kesinlikle mafya tipi yok yaw :huhu:

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Aeon@Oct 7 2005, 11:43 AM
Al paçino veya Robert de niro dizinin son bölümlerinde çıkacak ve bu bölümler burda değil amerikada çekilecek diye biliyorum yani adamların buraya geleceği belli değil
[post=186129]Quoted post[/post]​
Filmin senaryo yazarlarından Bahadır Özdener, "filmde Robert De Niro ve Al Pacino’nun da rol alacağı" konusundaki haberlere işaret ederek, "Al Pacino olmadı. Çünkü 3 yoğun film projesi vardı. Robert De Niro ile görüşüyoruz. Para noktasına geldik. Kurtlar Vadisi-Irak filminin artık başladığını belirlediğimiz için De Niro da filmde olmayacak. Fakat dizide önemli Hollywood aktörleri rol alacak" diye konuştu.

slayer

Üye
dizinin yapımcılarından biri de Billy Zane 'de dizide oynayacak diyodu...
neyi oynayacak_?? mahallenin topu mu_???

yose>>>

Üye
beyler duyumlarima göre 12 bölüm sonra kurtlar wadisi bitiiicekmissssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Originally posted by slayer@Oct 7 2005, 05:53 PM
dizinin yapımcılarından biri de Billy Zane 'de dizide oynayacak diyodu...
neyi oynayacak_?? mahallenin topu mu_???
[post=186365]Quoted post[/post]​

:kop: :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...