Neo V mi Neo mu sizce? Değer mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
Neo V mi Neo mu sizce? Değer mi ?
Merhaba arkadaşlar bu yaz bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum ancak karar vermekte biraz zoranıyorum çünkü arada 200 lira gibi bir miktar var boşa para vermek istemiyorum.Neo ile v'si arasında sadece kamera farkı dışında bir çok önemli hız farkı var mı mesela.yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler!

forever1907+

Üye
arkadaşım detaylı araştır istersen çünkü bizim burdaki turkcellde neo 800 tlye satılıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
ram gpu cpu yani hız adına hepsi aynı sadece kamera farkı ve içinden çıkan hafıza kartı farkı var eğer yoğun olarak foto ve video ile uğraşmiyorsan değmez

Narutodth

Narutodth

Üye
Kameraya önem veriyorsan neo nun kamerası gerçekten mükemmel. Ama kamera çokda önemli değil diyorsan kesinlikle neo v derim.

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
anladım.Fotoğraf çekmeye önem veriyorum zaten onun için makinam var ayrı.ben Telefonda kamera özelliğini pek aramıyorum.Cpu fln da aynı ise Neo v almayı tercih ederim geri kalan farkda cebimde kalır.Teşekkürler yardımlar için

61semih

61semih

Üye
kamera belki malzeme kalitesi farkı vardır donanımsal olarak sadece kamera üstün neo da ki arada 200tl değer fark yok bence 200tl ye dijital makine alınabilir.

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt