Neo V mi 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzaydin

Üye
    Konu Sahibi
Neo V mi 701 mi?
arkadaşlar iki telefondan birisini almayı düşünüyorum tercihinizi sebebine göre yazarsanız sevinirim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Benzer bir çok konu var ama ben yine de yazıyorum.Bir dahaki sefere konu açmadan önce forumu incelersen seviniriz.

Xperia Neo V ile Nokia 701 ikiside fiyatının en iyi telefonlarından.

Xperia Neo V Android işlemcisi sayesinde oyun uygulama konusunda 701'i mahveder.Eğer oyun-uygulama istiyorsan Xperia Neo V senin aradığın telefon.

Nokia 701 mükemmel ekran parlaklığı güneş altında bile görenleri mest ediyor.Eğer dışarıda çok vakit geçiyorum dersen 701 parlaklığı sayesinde seni çok rahat ettirecektir.Ayrıca iPad2 ile yarışan grafik işlemcisi, orjinal Carla güncellemesini alacak olması ve Nokia'nın son zamanlarındaki değişim-gelişim hareketleri Nokia 701'i gelecek vaad eden bir telefon konumuna getiriyor.İleride çok güzel oyunlar çalıştırabilir.

Bende aynı olayı yaşamıştım.Benim aradığım özelliklere daha uygun olduğundan 701'i tercih ettim.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Al Pişman Olmazsın Kardeşim :)
Bende Almadan Önce Baya Bi Arada Kaldım Ama Pişman Etmez Bu Cihaz :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
701 Al :good:

Lenneth

Üye
Neo V

Waveman

Waveman

Üye
Ben neo v yi tercih ederdim nedeni yok o daha çekici geliyor

faster18

faster18

Üye
kardeş neo v hem ucuz hemde 1ghz kamera yönünden sony,ama paran varsa samsung wave 3 yada samsung i9001 galaxy s plas al derim nokiadan kurtulursam bende bunları düşünüyorum.hem 701 ile hemen hemen aynı fiyat.hepsi buradayı takip edersen 1000 liralık teli 750 ye alabilirsin .güzel indirimler oluyo.

__xXx__

__xXx__

Üye
Bence neo v kardeş al rahat edersin

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
kardeş neo v hem ucuz hemde 1ghz kamera yönünden sony,ama paran varsa samsung wave 3 yada samsung i9001 galaxy s plas al derim nokiadan kurtulursam bende bunları düşünüyorum.hem 701 ile hemen hemen aynı fiyat.hepsi buradayı takip edersen 1000 liralık teli 750 ye alabilirsin .güzel indirimler oluyo.

701'in kamerası Xperia Neo V'den daha iyi.Ayrıca ikiside 1 ghz ve fiyatları çok yakın.Ayrıca Wave 3 önermem paran olsa da olmasa da.Symbianda oyun-uygulama eskikse Bada'da hiç yok.Galaxy s plus iyi fakat en ucuz (Garantisiz) 900 kusur liraya gördüm.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Tartışmasızzz :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
701'in kamerası Xperia Neo V'den daha iyi.Ayrıca ikiside 1 ghz ve fiyatları çok yakın.Ayrıca Wave 3 önermem paran olsa da olmasa da.Symbianda oyun-uygulama eskikse Bada'da hiç yok.Galaxy s plus iyi fakat en ucuz (Garantisiz) 900 kusur liraya gördüm.

Kullanmadan yorum yapmayalım.. badada bir çok uygulama var. En basiti gangstar badada var symbianda yok.. ama arkadaşın durumunda bende wave 3 önermem. 701 & Neo v arası ise neo v öneririm..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Kullanmadan yorum yapmayalım.. badada bir çok uygulama var. En basiti gangstar badada var symbianda yok.. ama arkadaşın durumunda bende wave 3 önermem. 701 & Neo v arası ise neo v öneririm..

Hay allahım şu insanlar beni öldürecek...Kullanmadığımı nereden çıkardın? Galaxy note'sinden N8ine kadar bir çok telefonu arkadaşlarımla 1 2 günlüğüne takas ile kullandım.Android ile symbiandaki uygulama farkının oranı kadar vardır(ikiside yaklaşık 3 katı).Symbianın marketinde 115000 oyun uygulama varken Bada da 40000 civarı.Sadece kullanarak değil biraz araştırarak ta yorum yapalım.

Türe

Türe

Üye
Neo v

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar bu neo v ekrani cam mi yoksa plastik mi internette kesin mir bilgiye ulasamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...