doqukans2
Üye
-
Konu Sahibi
-
yani şimdi disribütör garantisi olmayınca ne gibi sorunlar goğurabilr?Akakçe.com da tüm ürünler görünür ama üstte Distribütör garanti'yi işaretlemelisin..Onu işaretlersen normal telefonlar çıkacaktır karşına 2 yıl garantili yani..İnternet siteleri zaten ucuz oluyor.
Şu gibi sorun : telefon Türkiye garantili olmaz.Yani Samsung'un anlaştığı garanti firmaları olmaz.Ya direk garantisiz ya da kendi servislerince garantili olur.
- - - Eklendi - - -
yani şimdi disribütör garantisi olmayınca ne gibi sorunlar goğurabilr?
İnternette distibütör garantili ise normal garanti ile halledersin.Servis garantili ise servise gönderirsin yani kendi servislerine .yani ben şimdi bu telefonu internetten örneğin bizdeuygun.comdan alsam cihaz arıza yapsa tamir için ne yapıcam ?
yani şimdi ben bekleyeyimmi ne kadar süre sonra gelir
2011 Xperia lara gelebilir ki %90 gelecek
Senin Sola alma imkanın var ise Sola daha üstündür Neo V den.yani şimdi ben bekleyeyimmi ne kadar süre sonra gelir
ama solanın hafıza kartı (hafıza kart girişi)
Senin Sola alma imkanın var ise Sola daha üstündür Neo V den.
Bu senin için sorunsa almazsınama solanın hafıza kartı (hafıza kart girişi)
yok
2011 lere gelmiyeceğini okudum
- - - Eklendi - - -
İnternette distibütör garantili ise normal garanti ile halledersin.Servis garantili ise servise gönderirsin yani kendi servislerine .
Xperia sola var zaten vatancomputerdaki indirimleri takip et 797tl ye düşünce alırsınyani şimdi ben bekleyeyimmi ne kadar süre sonra gelir
- - - Eklendi - - -
İnternette distibütör garantili ise normal garanti ile halledersin.Servis garantili ise servise gönderirsin yani kendi servislerine .
yani şimdi ben bekleyeyimmi ne kadar süre sonra gelir
Hayır var p ile karıştırmışsın 8gb + 32gb a kadar artıyor.
Bu senin için sorunsa almazsın16 GB dahili hafızası var
İyi hadi bakalım
2-3 gün sonra haber çıktı onun üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?