Neo v cm9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Neo v cm9
Son sürümünü bulabilecek var mı kerneli ile beraber ?

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Kerneli var mıdır bilmiyorum ama kendi sitesinden indirebilirsin. Şuan bende bunu araştırıyorum kernel olayını da çözersem yüklicem telefona.

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
kerneli zaten içinde oluyor boot.img isimli

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Verdigin linkteki cm9 u yukledim memnun degilim

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Verdigin linkteki cm9 u yukledim memnun degilim

Ne gibi sorunlar yaşadın? Neyi hoşuna gitmedi? Ben henüz yükleyemedim. Bootloader kilidini açamadım. <wait for device> kısmında kalıyo pcde.. Eğer güzel değilse hiç yüklemiyim bende.. Ama kendi sitesi ve stabil çalışan versiyonların hepsi orada. 9.1.0'ı mı yükledin yoksa 9.0.0'ı mı?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi sorunlar yaşadın? Neyi hoşuna gitmedi? Ben henüz yükleyemedim. Bootloader kilidini açamadım. <wait for device> kısmında kalıyo pcde.. Eğer güzel değilse hiç yüklemiyim bende.. Ama kendi sitesi ve stabil çalışan versiyonların hepsi orada. 9.1.0'ı mı yükledin yoksa 9.0.0'ı mı?

9.1.0 yükledim berbat bir oyun performansı var şarz su gibi menü geçişleri ara sıra problem çıkartıyor.stabil değil

Xperia Ultimate Hd adlı bir rom kullanıyorum şu an gercekten mükemmel Bir şey yapmışlar.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
9.1.0 yükledim berbat bir oyun performansı var şarz su gibi menü geçişleri ara sıra problem çıkartıyor.stabil değil

Xperia Ultimate Hd adlı bir rom kullanıyorum şu an gercekten mükemmel Bir şey yapmışlar.

benchmark testi yapar misin? (overclock yapip. ) ben cm10 kullanıyorum. bayağı bi stable. antutu ile 6400 aliyorum.

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye

benchmark testi yapar misin? (overclock yapip. ) ben cm10 kullanıyorum. bayağı bi stable. antutu ile 6400 aliyorum.

Cm10 için stabil değil hala deniyordu. BL Kilidini kıramadım henüz ya :) Bir problemle karşılaşıyorum çözemedim bir türlü. Sanırım telefonu medya aktarım modunda bağladım daha sonra tekrar denicem.. Şöyle güzel bi rom lazım. Hem hızlı, hem görseli güzel olan. Ayrıca ext4 alanını da desteklemesi lazım..

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Cm10 için stabil değil hala deniyordu. BL Kilidini kıramadım henüz ya :) Bir problemle karşılaşıyorum çözemedim bir türlü. Sanırım telefonu medya aktarım modunda bağladım daha sonra tekrar denicem.. Şöyle güzel bi rom lazım. Hem hızlı, hem görseli güzel olan. Ayrıca ext4 alanını da desteklemesi lazım..

öyle deniyordu ama bi denede gör stabilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt