hayırlı olsun:) güncelleştirme yapma pişman olma sonra:) Yok yapmadan bu data olayı beni delirtti :)
Emma-Watson Üye Konu Sahibi arthur90' Alıntı: hayırlı olsun güncelleştirme yapma pişman olma sonra Genişletmek için tıkla ... Yok yapmadan bu data olayı beni delirtti
arthur90' Alıntı: hayırlı olsun güncelleştirme yapma pişman olma sonra Genişletmek için tıkla ... Yok yapmadan bu data olayı beni delirtti
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu arada @ElmaWattson sorunu çözebildin mi?
Emma-Watson Üye Konu Sahibi Tekrar teşekkür ediyorum herkese. Gittikçe cihazı daha çok seviyorum. Açıkçası dün pek ilgimi çekmemişti
Tekrar teşekkür ediyorum herkese. Gittikçe cihazı daha çok seviyorum. Açıkçası dün pek ilgimi çekmemişti
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Emma-Watson' Alıntı: Tekrar teşekkür ediyorum herkese. Gittikçe cihazı daha çok seviyorum. Açıkçası dün pek ilgimi çekmemişti Genişletmek için tıkla ... Valla Xperia Pro'yu aldığım gün klavyesi var mı yok mu arka ışık aydınlatması var mı yok mu kontrol ettiğim gibi sevmiştim cihazı Xperia'lara ön yargıyla yaklaşıyoruz. Acaba iyi mi yaptık aldık diye. Sonra telefon kendini sevdiriyor
Emma-Watson' Alıntı: Tekrar teşekkür ediyorum herkese. Gittikçe cihazı daha çok seviyorum. Açıkçası dün pek ilgimi çekmemişti Genişletmek için tıkla ... Valla Xperia Pro'yu aldığım gün klavyesi var mı yok mu arka ışık aydınlatması var mı yok mu kontrol ettiğim gibi sevmiştim cihazı Xperia'lara ön yargıyla yaklaşıyoruz. Acaba iyi mi yaptık aldık diye. Sonra telefon kendini sevdiriyor