Neo alıyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakangöktuu

Üye
    Konu Sahibi
Neo alıyorum yardım lütfen
Bir süredir araştırmalarımın sonucunda SE xperia neo almaya karar verdim. Burada 1015 TL fiyatı var. 1000tl ye rahat alırım belki zorlarsam daha da aşağıya iner.
Sizce tercih olarak iyi mi?
Neo v ile aralarındaki fark kamera sanırım sadece? Bir eksi(-) özelliği var mı Neo V'den?
Ayrıca ben tam anlamıyorum fakat başka başlıklarda bazı telefonlar için android 4.0 güncellemesini kabul etmiyor vs. diyorlar. Güncellemelerde bir sıkıntı yaşar mıyım bu telefonla?

yumyjikk2

Üye
Dostum Gözün Kapalı Al Bende Alıcam O Telefon Gerek Fiyat gerek Özellik Bakımından piyasadaki bir çok cihazı bozar telefonu eline alıp bi kullansan anlarsın kamerası dokunmatigi fln şahane güncellemede sorun cıkmaz cünkü bu telefonlar androidin 4 sürümünü alıcak sony ericson dan duyuru yapılmıstı sorunsuz güzel telefon ama piyasasını iyi araştır birazdaha ucuza bulabilirsen al

y n s c n

y n s c n

Üye
Neo v'nin ekranı daha iyi sadece baska bir artı yönü yok V'nin.. Ben neo'ların parça kalitesini beğenmiyorum ve 3.7 inç ekran biraz küçük geliyor bana.. O yüzden zamanında optimus black tercih etmiştim neo yerine.. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt