Nemus Launcher-v1.6.5.3(HER ZAMAN GÜNCEL)- Sense 4.0/ICS/İpone 4S/Jellybean+8 ÖZEL TEMA

Sponsorlu Bağlantılar

higlift

higlift

Üye
Notifikations uygulamasi bulamadim. mesaaj yada e posta geldiginde bildirim gosterirdi. bu launchurun bildirim ozelligi varmi

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Notifikations uygulamasi bulamadim. mesaaj yada e posta geldiginde bildirim gosterirdi. bu launchurun bildirim ozelligi varmi

Ek te verdim ama sadece aramalar ve mesajlarda geçerli

higlift

higlift

Üye
Tesekkurler. Emegine saglik ustat yanliz ben ekte verdigin dedigin dosyayi bildirim icin. goremedim telden giriyorum belki ondan bilemdim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hala nemus kullanıyorum çok stabil geliyo bana menüyü giriş çıkışlarda fakat artık sıkıldım :)

• Beğen

LattAsdfasdf

Üye
Saol.

• Beğen
higlift

higlift

Üye
Ya arkadaslar ben bu notifikation bildirim olayini bir turlu ayarlayamadin okunmamis mesaj var ama bilsirim gozukmuyor..

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar ben bu notifikation bildirim olayini bir turlu ayarlayamadin okunmamis mesaj var ama bilsirim gozukmuyor..

ağer adw launcher kullanıyorsan veya notifieri bulunan bi launcher ayarlar>erişebilirlik kısmından adw notifieri etkinleştirmen gerek
telefonun kendi notifieri içinse -hani yukarıda slayt geçen yazı- mesaj> ayarlar> bildirimi etkinleştir bukadar

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık olsun

• Beğen

by-pass

Üye
Çok teşşekkürler go yu kullanıyodum ama cok ram yıyodu onun bu eksıklıgını en ıyı bu tamamlar gıbı

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
çok sağol teşekkürler:)

andacafs

Üye
Sense teması linki ölmüş

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
go launcher den buna geçmek gibi geldi çok sağolasın telefona eziyet çektirmeyen çok harika bi launcher :tşk:

Üst Alt