Nemus Launcher-v1.6.5.3(HER ZAMAN GÜNCEL)- Sense 4.0/ICS/İpone 4S/Jellybean+8 ÖZEL TEMA

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Jelly Bean teması hoşuma gitti ama sanırım ben iLauncher kullanmaya devam edeceğim.

rk1406

rk1406

Üye
cok tesekkurler

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
v1.6.52 Sürümüne Güncellenmiştir...

foreverthe

foreverthe

Üye
Hızlı ve rahat

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Ve çok stabil ;-)

Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Linkler Güncellendi ve 2 Yeni Tema Eklendi...

genso

Üye
teşekkürley

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

• Beğen
crom666

crom666

Üye
emeğine sağlık kardeş

maki20

maki20

Üye
çok güzel olmuş sağol widgetlerin içinde müzik çaları göremedim ana ekrana koyacaktım müzik çaları ana ekrandayken müzikleri değiştirmek için kullanıyordum

• Beğen

crysisci

Üye
Bundada geçiş efektleri varmı go launcher exteki gibi?

- - - Eklendi - - -

ozakin70 bu arada kullandığın temanın adını verebilir misin?
Aklıma geldi kurayım dedimde geçiş efektleri yok bomboş bir şey ayarlanmıyor geçiş efektleri diye bir kısım yok sadece kendine has bi sonraki sayfay geçince simgeler sönük geçiyo sonra aydınlanıyo bu mu o kadar met ettiğin tema ozakin70?

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma geldi kurayım dedimde geçiş efektleri yok bomboş bir şey ayarlanmıyor geçiş efektleri diye bir kısım yok sadece kendine has bi sonraki sayfay geçince simgeler sönük geçiyo sonra aydınlanıyo bu mu o kadar met ettiğin tema ozakin70?

arkadaşım ben efektleri bol diye bir şey yazmadım yazıyorsa söyle ayrıca temaların artı katkısı olmaz sadece deri giydirir görüntü değiştirir efektleri launcher verir bu launcher böyle işine gelirse kullan:off:
ayrıca alanında en stabil launcher diye açtım konuyu ve öylede:oke:
şuan adw launcher kullanıyorum istediğin gibi efektler mevcut onunda konusunu açmıştım onda istediğini yap ama ingilizce buyur link
adwlauncher-ex-v1-3-3-8-2-87-resim-ozetli-ve-her-zaman-guncel

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş sağol widgetlerin içinde müzik çaları göremedim ana ekrana koyacaktım müzik çaları ana ekrandayken müzikleri değiştirmek için kullanıyordum

arkadaşım launcherlar telefon özelliklerini gizleyebiliyor eğer telefonun uygulaması değil ben yükledim dersen sd karta taşıdığın proğramın widgeti çalışmaz tele geri taşıman gerek

forever1907+

Üye
teşekkürler

• Beğen

ismail.24

Üye
eline saglik arkadas

• Beğen

telp

Üye