Nemesis de ERROR hatasına SON...

pruva

Üye
bunu daha kolay cozumu software update yerine sadece nokia cable direveri kuruyoruz daha sonra nemesis i kurup dil kodunu değştirdikten sonra software updater i kuruyoruz ve guncelleme yapıyoruz

hiçbir bir b.ka yaramadı gne eror verdi üstüne üstük pc suiteden oldum sağol ya (!)

bende denedim belki 5 kere pc suiti ve nsu yu kaldırıp yükledim hala ERROR veriyor,cihazım n78 30.011 li versiyon ve hackli.bana nemesis programı kardeşimin 6120 classik telefonuna versiyon atmak için lazımdı ama birtürlü olmadı..PHOENİX programını denedim oda hata verdi bende uğraşmayı bıraktım.

fat01

Üye
Açtığın konuyu yeni görme fırsatım oldu. Bu kadar uğraşa gerek yok. NOKİA BUNU BİLEREK KODLAR DEĞİŞTİRİLEMESİN DİYE YAPIYOR ZATEN. Nokianın Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web kurarsanız ki bu sürümlerde cable driver kurulmuyor nemesis hata vermez ve kolayca kodu değiştirebilirsiniz. Ama dediğim gibi 6 serisini kurun. Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web gibi.

çoooooooooooooooooooook teşekürler işme çookyaradı

Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_tur_web kardeş bunu nerden bulacam link falan yak çok ardım ama bulamadım sende varsa bi link oraya koyabilirmisin

macman

Üye
çok sağol ya helal walla

kumuks

Üye
deneyen varmı arkadaşlar...sonuç..; ????

x2x

Üye
teşekkürler kardeşim ben de aynı senin durumundaydım ewt anlatımlardan ben de bu yaklaşımda şikayetcyim ama yne de

bilader helal olsun çok sağol.harbi delikanlı adamsın.bencil cimri insanları kınıyorum.Herzaman emeğe saygı...Teşekkürler.Gerçekten çok teşekkürler.

[sıze=4]hocam senin dediğin şekilde de çözülmez bu iş, pc suite i kaldıracaksın cable driver'ı kaldıracaksın ondan sonra eğer n73 kullanıyorsan tekrardan nemesis i açacaksın o zaman kesin oluyor, yani n73 ile kablo bağlantısı olmayacak yani kablo takılı olacak ama sağ altta pc suite işareti olmayacak ha varsa da bağlı olmayacak telefon yani telefon bağlandı demeyecek. Ondan sonra deneyin oluyor.!! Saygılar the sub7seven[/sıze]

kardeşim allah razı olsun 2 gündür bu çözümü arıyordum.ne denediysem olmamıştı çok teşekkür ederim....

vicdor

Üye
arkadaslaş dediginiz gibi yaptım ama sonuc aynı turkçeye donmuyo yani turkçe menu hala yok tel 6630

hamitgurun arkadaşımıza çok tşk. ederim Deiklerini yaptım. Scan for product... Error Sorunu çözüldü... hamit gurun arkaşamıza sonsuz tşk.ler ederim iyiki varsın... Ayrıca paylaşım için emek çabalayan herkese tşk. ederim...

tifanny

Üye
valla ben sıldım ama prgramı kulanamıyorum acayıp arkısık geldı :S