Neler Yapılmalı Kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Death Punch

Death Punch

Üye
    Konu Sahibi
Neler Yapılmalı Kararsızım
Öncelikle herkese merhaba. Foruma yeni üyeyim ve Maxicep Ailesi 'ne güveniyorum. Galaxy W telefonuma CM11'i yükledim (Daha önceden CM9'u kurmuştum). Arkadaşlar forumda Galaxy W için birçok Rom ve daha pek çok işlemler var ve ben hangisini yapmalıyım kararsız kaldım. Telefonum Chrome' de en az 2-3 sekme ve aynı anda Facebook'da ve Whatsapp 'da gezinebilmek ve çok az kasma yaşamak istiyorum (Bazen kasmıyor ama bazen) ve Real Racing 3 gibi Asphalt 8: Airborne gibi CSR Racing gibi ağır oyunları oynamak istiyorum. Bunlar mümkün mü ? Eğer mümkünse hangi işlemleri uygulamalıyım ? C10 hafıza kartı alıp Swap alanı oluşturmak ,Cpu +Gpu O.C etmek , Sd kartı telefonun dahili hafızası gibi göstermek ( telefon hafızası bomboş kalması ) gibi işlemleri uygulamadan önce size bir danışayım dedim. Benim için en önemli şey Performans ve Stabilite, pil pek sorun olmaz yanımda genelde şarj aleti ve en az %95 dolu olan 2 batarya taşıyorum (Ama şarjda çoook hızlı bitsin de istemiyorum ) . Evet arkadaşlar en son değinmek istediğim şey kernel konusu. Hangi kerneli yüklemeliyim ki telefonum yukarıda bahsettiğim işlemleri yapabilsin ? bu sorularıma yardım ederseniz çok seninirim arkadaşlar. Şimdiden Teşekkürler , iyi forumlar.Yardım eden yok mu ?

Üst Alt