Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NeedLeFLuff doğum günün kutlu olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet
Üye
Konu Sahibi
NeedLeFLuff doğum günün kutlu olsun
Benim gibi bir galatasaray fanatiği olan NeedLeFLuff dostuma Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara...
POWER
Üye
Kaaan bey doğum gününüz kutlu olsun.Bi görüşemedik ama işte tipik adanalı
neyse neydi konu hmmm heh sen doğmuşsun dimi hani doğdun tamam da ne oldu yani doğunca.?Bunlar hep boş şeyler.Sen sınavlarına bak boşver doğmayı şimdi.Sınavda yaklaştı dimi ama
hidayet
Üye
Konu Sahibi
adamı doğduğuna pişman ettin
POWER
Üye
leiche
Emekli Yönetici
mutlu ve barış dolu yıllar
-iBoRotTi-
Üye
doğum günün kutlu olsun kaan nice mutlu yıllara
kurt bey
Üye
Doğum günün kutlu olsun kaan,yeni yaşının sana sağlık ve başarı getirmesini dilerim.
D3N1Z
Üye
iyi dogdun Kuzen mutlu mesut nice yillara ..felan filan iste gerci simdi umrunda deil dogum gunu felan sinavi kazan seneye bol bol kutlarsin =)
Ozan
Admin
Doğum günün kutlu olsun Kaan Nice mutlu ve sağlıklı, bizlerle birlikte bir ömür dilerim
mservank
Üye
Doğumgünün kutlu olsun
Hellboy®
Üye
Doğum Günün Kutlu olsun
ouSahin
Üye
kaan dogumgünün kutlu olsun
NeedLeFLuff
Üye
Eyvallah kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Kutlamayanlarada tehessüf ederim :P
1 yıl daha yaşlandık bea ne çabuk geçiyor yıllar :P ( Görende 65 e girdim zanneder )
Bu arada dikkat +18
ALpeRenBuGRa
Üye
doğum Günün Kutlu Olsun Arkadaşım
DiaBLoS
Admin
Nice yıllara kaan.
ChavRash
Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun Kaan'ım. Kusura bakma, biraz geç kaldım ama; neyse ..