Need For Speed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed
Arkadaşlar hangi nfs oyununu önerirsiniz ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
nfs2 benim vazgeçilmezimdir. Most wanted'ı çok beğenirler ama ben nfs2 deki zevki diğer oyunlardan alamıyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
son çıkan bi kaç seri eskilerinden tamamen farklı. Ama yeniler daha güzel geldi bana. Tabi Most Wanted'ın yeri ayrı ama yenilerde fenaaa:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Shift 2 Nasıl Tavsiye Eder Misiniz ???

Anıl Umut

Emekli Yönetici
MW,UG2,Shift
Sırası ile yazdım :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar hangi nfs oyununu önerirsiniz ?

Electronic Arts'ın şu ana kadar ki en iyi yaptığı NFS serisinden dördü Need For Speed Unleashed, Need For Speed Hot Pursuit, Need For Speed Most Wanted ve Need For Speed Carbon'dur. Gran turismo ve Forza Motorsport türü oyunlar çıktığından bu yana Electronic Arts'da Shift'i çıkardı. Fakat Shift'i önermem. Onun yerine Pro Street veya ilerki günlerde çıkacak olan NFS The Run'ı oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca Need For Speed'in son oyunu olan Need For Speed World Online'ı da oynayabilirsiniz. Sadece Online olarak oynanabiliyor ve Most Wanted'ın gelişmişi diyebiliriz.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

ederiz tabiki ama önemli olan pcnin oyunu kaldırması

Kaldırır Sorun Çıkarmaz

----------Eklendi @ 23:39:42 ---------- Yazıldı @ 23:36:47 ----------

Electronic Arts'ın şu ana kadar ki en iyi yaptığı NFS serisinden dördü Need For Speed Unleashed, Need For Speed Hot Pursuit, Need For Speed Most Wanted ve Need For Speed Carbon'dur. Gran turismo ve Forza Motorsport türü oyunlar çıktığından bu yana Electronic Arts'da Shift'i çıkardı. Fakat Shift'i önermem. Onun yerine Pro Street veya ilerki günlerde çıkacak olan NFS The Run'ı oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca Need For Speed'in son oyunu olan Need For Speed World Online'ı da oynayabilirsiniz. Sadece Online olarak oynanabiliyor ve Most Wanted'ın gelişmişi diyebiliriz.

:tşk: Most Wanted Var Şimdi Pro Street iLe Shift2 ye Bi Bakıyım Nasılmış Bi Oynayım :)

India

India

Üye
shift 2 şimdiye kadarki en iyi nfs oyunu ve herkesin oynayabileceği bir oyun değil (özellikle klavyeyle oynamaya çalışanlar hiç oynamasın)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
shift 2 şimdiye kadarki en iyi nfs oyunu ve herkesin oynayabileceği bir oyun değil (özellikle klavyeyle oynamaya çalışanlar hiç oynamasın)

Bir kere Shift NFS serisinin en iyi oyunu değildir. PS1 zamanlarında Hot Pursuit vardı, hatırlarsanız. Bu Electronic Arts tarafından dahada geliştirilerek 2010'da çıkartıldı. E3 fuarında da incelenerek en iyi yarış ve aksiyon dolu bir oyun ünvanını aldı. Ayrıca Shift 2, Gran Turismo'dan esinlenmedir. Yani bu oyundan esinlenerek yapılmıştır ve bi nevi Forza Motorsport'dan da çalıntı denilebilir. Ayrıca NFS serileri, klavye ile çocuk oyuncağı gibi oynanabiliyor. Siz tam tersini söylemişsiniz. Eğer bu oyunu konsolda oynamaya çalışırsanız o zaman işleri berbat edersiniz :)

Forza Motorsport 4 şuan kullandığı oyun motoruyla ve oynanabilirlik düzeyinin yüksek olması ile beraber, pist ve sokak tarzı yarışlarında liderliği elinde bulunduruyor. İlerki günlerde çıkacak ve o zaman neler olacağını göreceğiz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Doğrudur direksiyonda hiç oynanmıyor NFS serileri.
Colin mc rae güzel konsolda.Ya da 18 WOs :)

India

India

Üye
NFS serileri klavye ile çocuk oyuncağı gibi oynanabiliyordu eskiden ama artık öyle değil bir virajı geçmek için sağ tuşa 5-6 kez basmak yerine direksiyonu hafif çevirmek daha mantıklı.eğer klavyeyle oynuyorsanız oyun modu kolay olarak ayarlanmıştır veya grafikler düşük çözünürlüktedir

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
NFS serileri klavye ile çocuk oyuncağı gibi oynanabiliyordu eskiden ama artık öyle değil bir virajı geçmek için sağ tuşa 5-6 kez basmak yerine direksiyonu hafif çevirmek daha mantıklı.eğer klavyeyle oynuyorsanız oyun modu kolay olarak ayarlanmıştır veya grafikler düşük çözünürlüktedir

Oyun modunun kolay ayarlanması gibi bir ayar yoktur. Klavye ve grafiklerin oyun modu ile ne alakası olduğunu soramayacağım, :kop: çünkü çok saçma olacak. Grafiklerin düşük veya yüksek çözünürlükte olması, oyunun görüntüsü ile ilgilidir. Sürüş ile bir ilgisi yoktur.

Ben NFS'nin son serilerini profesyonelce oynayabiliyorum ve tuşa beş, altı kez bakmak yerine el frenini de kullanmayı tercih ediyorum. Bu sayede el frenine hafif dokununca araba kendini daha iyi toparlıyor ve virajı en iyi şekilde alarak yoluna devam ediyor. Neden acaba? :)

Aynı şekilde direksiyonda oynarken, bunu kullanmayı iyi bileceksiniz. Direksiyonu hafif çevirmek ile araba dönüyor olsaydı o zaman herkes direksiyon alırdı. Direksiyona da boşuna el freni koymamışlar.

Masha

Masha

Üye
Hiç fark etmez araba oyunu değil miydi bu gitsin yeter :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt