Need For Speed Shift ()

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed Shift ()
[video=youtube_share;MvOzzr0IwTg]http://youtu.be/MvOzzr0IwTg[/video]

İndirmek için download on slow speede basın biraz bekleyin ekrana gelen metni kutucuğa yazın

• Beğen
Tepkiler: quix55 ve osmanayman

BadLucian

BadLucian

Üye
grafikler başarılı duruyor ellerine sağlık dostum

legolas29

legolas29

Üye
çok üzel bi oyun saolasın

osmanayman

osmanayman

Üye
Oyun çok eskidi... Grafikler harika ama oyun için aynı şeyi diyemem... Bir sağ-bir sol yapıyorsun başka bir şey yok... Arabaları geçince -oleeeyyy- diyemiyorsun... Baygın baygın ilerliyorsun yolda... Elbet pc ile karşılaştırılamaz ama biraz olsun hız ve aksiyon olabilirmiş... Şu ana kadar oynadığım en iyi mobil yarış oyunu -asphalt 2 n-gage-... Zevkler ve renkler tartışılamaz tabii... :good: Paylaşım için teşekkürler arkadaşım...:oke:

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Oyun çok eskidi... Grafikler harika ama oyun için aynı şeyi diyemem... Bir sağ-bir sol yapıyorsun başka bir şey yok... Arabaları geçince -oleeeyyy- diyemiyorsun... Baygın baygın ilerliyorsun yolda... Elbet pc ile karşılaştırılamaz ama biraz olsun hız ve aksiyon olabilirmiş... Şu ana kadar oynadığım en iyi mobil yarış oyunu -asphalt 2 n-gage-... Zevkler ve renkler tartışılamaz tabii... :good: Paylaşım için teşekkürler arkadaşım...:oke:

Açıkcası benim içinde oyunun grafikleriçok önemlidir.Hız aksiyon bende arıyorum ama malesef :S 2si bi arada olmamış bi oyunda hani hem grafik hem hız aksiyon...Yeni oyunları bekliyoruz yapıcak bişeyimiz yok.

Rica ederim arkadaşlar :oke:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
vodafone tab da açılır inş :tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sağol.

goblet

goblet

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Bende katılıyorum oyun artık eskidi. Birde ekrana bir süre dokunmazsan kararma ve tuş kilidine geçme sorunu varki bir süre sonra oyunun tüm tadını kaçırıyor.

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Menü-Ayarlar-Ekran-Ekran zaman Aşımı-10 dakika yaparsınız bu sorunu çözmüş olursunuz.Gioda böyle sizin telefonunuzdada buna benzer bi ayar vardır bulursunuz.İyi eğlenceler:oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
En sonunda,çalısan bitane buldum saol

bursa1616

bursa1616

Üye
bunu deneyeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt