killer53 Üye Ben oyunu Xperia Z2 de sorunsuz underground 2 havası verıyor oyun beta aşamasında ilk olarak almanyada yayımlandıgı ıcın almanca kullanıyorsunuz bıraz bekleyın karton grafıklerde de oynamayacaksınız
Ben oyunu Xperia Z2 de sorunsuz underground 2 havası verıyor oyun beta aşamasında ilk olarak almanyada yayımlandıgı ıcın almanca kullanıyorsunuz bıraz bekleyın karton grafıklerde de oynamayacaksınız
xmustx Üye Tamam ama hikayede heyecan yok yollar keyifsiz.sonra asphalt 7 gibi para benzin vs. koymuşlar..
Bahadir_fb Üye xmustx' Alıntı: Tamam ama hikayede heyecan yok yollar keyifsiz.sonra asphalt 7 gibi para benzin vs. koymuşlar.. Genişletmek için tıkla ... Benzin sorun değilde oyun hiç zevk vermıyor. Most wanted ile karşılaştırınca solda sıfır kalıyor
xmustx' Alıntı: Tamam ama hikayede heyecan yok yollar keyifsiz.sonra asphalt 7 gibi para benzin vs. koymuşlar.. Genişletmek için tıkla ... Benzin sorun değilde oyun hiç zevk vermıyor. Most wanted ile karşılaştırınca solda sıfır kalıyor
killer53 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Benzin sorun değilde oyun hiç zevk vermıyor. Most wanted ile karşılaştırınca solda sıfır kalıyor Genişletmek için tıkla ... yapacak birşey yok benzin olayı sürekli baglı kalmamak için yapılan bir zımbırtı
Bahadir_fb' Alıntı: Benzin sorun değilde oyun hiç zevk vermıyor. Most wanted ile karşılaştırınca solda sıfır kalıyor Genişletmek için tıkla ... yapacak birşey yok benzin olayı sürekli baglı kalmamak için yapılan bir zımbırtı
Bahadir_fb Üye killer53' Alıntı: yapacak birşey yok benzin olayı sürekli baglı kalmamak için yapılan bir zımbırtı Genişletmek için tıkla ... Bağlı kalmayalım diye değil para kazanmak için yapılan bir zımbırtı
killer53' Alıntı: yapacak birşey yok benzin olayı sürekli baglı kalmamak için yapılan bir zımbırtı Genişletmek için tıkla ... Bağlı kalmayalım diye değil para kazanmak için yapılan bir zımbırtı
Bahadir_fb Üye theyunus' Alıntı: Yüklemeye değer mi nasıl oyun asphalt 8 e göre Genişletmek için tıkla ... Asphalta göre kıyas yaparsak yüklemeye degmez.
theyunus' Alıntı: Yüklemeye değer mi nasıl oyun asphalt 8 e göre Genişletmek için tıkla ... Asphalta göre kıyas yaparsak yüklemeye degmez.
theyunus Üye Bahadir_fb' Alıntı: Asphalta göre kıyas yaparsak yüklemeye degmez. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bir soru daha sorayım :-) Mağazadan indirilmiş asphalt 8 deki ücretli arabalar ücretsiz olması için yama vs varmı?
Bahadir_fb' Alıntı: Asphalta göre kıyas yaparsak yüklemeye degmez. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bir soru daha sorayım :-) Mağazadan indirilmiş asphalt 8 deki ücretli arabalar ücretsiz olması için yama vs varmı?
Bahadir_fb Üye theyunus' Alıntı: Teşekkürler Bir soru daha sorayım :-) Mağazadan indirilmiş asphalt 8 deki ücretli arabalar ücretsiz olması için yama vs varmı? Genişletmek için tıkla ... Gameloft oyunlarında hile yapınca banlıyorlar o yüzden hiç arastırmadım
theyunus' Alıntı: Teşekkürler Bir soru daha sorayım :-) Mağazadan indirilmiş asphalt 8 deki ücretli arabalar ücretsiz olması için yama vs varmı? Genişletmek için tıkla ... Gameloft oyunlarında hile yapınca banlıyorlar o yüzden hiç arastırmadım