Durduruldu hatası alanlar apk dosyasını alttaki linkten indirip deneyin s4 mini de sorunsuz calıstı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada oyun ilerledikçe bıraz daha zevk vermeye baslıyor.
İlk başlarda sıkıcı geliyor helekı most wantedı düşününce alakası bile yok yani daha ıyısını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Birde her kaza yapısınızda oyuna etabı tekrar etmeniz gerekiyor ve bir depo benzine mal oluyor
BEYLER OYUN HENÜZ BETA AŞAMASINDA VE TÜRKİYE GOOGLEPLAYDE DAHA YAYINLANMADI BİLE BETA AŞAMASINDAN CIKINCA İNANIYORUM HARİKA BİR OYUN OLACAK EA KÖTÜ OYUN BEKLENMEZ BUNU UNUTMAYIN ZATEN RESMİ SAYFASINDA 4 ÜLKEDE YAYINLANDIĞINI VE OYUNUN Bİ NEVİ DENEME SÜRÜMÜ OLARAK BEĞENİYE SUNULDUĞU SÖYLENMİŞ FULL SÜRÜMÜNÜ BEKLEYİN ABUK SABUK APK/DATALARI YÜKLEYİPTE TELİNİZİ BOŞ YERE KİRLETMEYİN BEKLEYİN ARKADAŞLAR KENDİ GOOGPLAY'İMİZDE YAYINLANSIN O ZAMAN DAHA İYİ PERFORMANS VE GRAFİK KALİTESİ ALACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK.
Most wantedın yanından bile geçemeyecek bu oyunu almanca oynadım ve sildim şimdi de fransızca ve hileli oynarım sonra yine kaldırırım.Bir dahada kurmam..
oyun internetsz oynanıryormu benden internet istiyor ve bende note 4 var mali cpu gözüküyor ama indirdim yükledim çalışmadı internet istedi sonra durdurdu ÇÖZÜM ???*