need for speed most wanted 2 ile ilgili sıkıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Hıghtower

Üye
    Konu Sahibi
need for speed most wanted 2 ile ilgili sıkıntı
öncelikle merhaba forumda yeni olduğum için konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.bilgisayarımın özellikleleri aşağıdaki gibi ama most wanted 2012 oyunu çok fazla kasıyor sizce sorun bilgisayarımda mı yoksa oyunda mı.
Not:oyun orjinal değil torrent sitesinden indirdim.

intel core i7 2670 qm 2.2 ghz işlemci
nvidia geforce gt630 m 1gb ekran kartı
8 gb ram
750 hdd falan

yardımcı olursanız sevinirim buradan yada özelden cevaplarınızı bekliyorum keyifli forumlar.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
oyun torrent olduğu için olabilir ama emin değilim

• Beğen
Tepkiler: Mr.Hıghtower

serdican yuce

Üye
korsan oyunlarda kasma sorunu olur genellikle yeni bir ***** yükle o'da olmassa update yap diyicem ama ama update'i genellikle büyük oyunlarda çıkartırlar ama sen yine bak

delimatkap

delimatkap

Üye
most wanted 2012 oynamıştım most wanted 2012 grafikleri battefield grafiklerine yakın veya aynı onun için kasaması normal grafik ayarlarını düşür düzelir bide bende oyunu torrent indirdim bir sorun yoktu grafikleri düşürünce düzeldi :D

Symbianize

Symbianize

Üye
630M çok düşük kalır ondan dolayı

delimatkap

delimatkap

Üye
arkadaş doğru söylüyor 192-256 bit olsa daha iyi olurmudu benimki atı 4850 1gb 256bit dx10 orta seviyede hiç kasmadan oynuyorum grafikleri düşür tek diyebileceğim bu can you run it sitesinden beğendiğin oyunları bilgisayarın kaldırıyormu öğrenebilirsin
bide 8gb ram diyorsun bilgisayarın bu ram'in ne kadarını görüyor

Uhops

Uhops

Üye
Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim sistemi: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
İşlemci: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz veya Athlon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
Hard Disk: 20 GB
Ekran Kartı (AMD): DirectX 10.1 uyumlu 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 veya daha yükseği)
Ekran Kartı (NVIDIA): DirectX 10.0 uyumlu 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 veya 500 serisi, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yükseği)
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
Klavye ve Fare
DVD Rom Sürücüsü

Üst Alt