Need for Speed Most Wanted 2(2012) nasıl oynuyacağım??

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Need for Speed Most Wanted 2(2012) nasıl oynuyacağım??
Pc'de nsfmw 2012 var ama oynuyamıyorum ilk oyunu açtığımda bı yarış gibi bişey yapar oldum sonra bida yariş yapamadım. Ha bire sp falan çıkıo sp ile araba falan alıyoz galiba hiç bişi anlamadım oyundan oynuyabilen varsa nasıl oynuyabileceğimi anlatabilirmi. Bide arabanın yol tutuşu sıfır virajlardan dönemiyorum ama run öylemiydi...

- - - Eklendi - - -

Az sonra dama çııkıp oynuyacağım... Acil cevap lazım torrentte nfs run daha %25 falan 12 saat var inmesine :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Run basit

bycoo32

bycoo32

Üye
sp puanları kazanarak sevıye yukseltıyorsun.sıralamada ne kadar yukselırsen o kadar polısın arama lıstesınde yukselıyorsun. Kılıdı acılan her arabayı kullanabılır ıstedıgını gelıstırebılırsın.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Şuana kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi Run

- - - Eklendi - - -

sp puanları kazanarak sevıye yukseltıyorsun.sıralamada ne kadar yukselırsen o kadar polısın arama lıstesınde yukselıyorsun. Kılıdı acılan her arabayı kullanabılır ıstedıgını gelıstırebılırsın.

ah kazanabilsem... 1 saat boyunca oynadım oyunu 2 tane yarış vardı uğrastım uğrastım kazanadım ha bire bir yere çarpıyorum arabayı kontrol edemıyorum

- - - Eklendi - - -

Torrent hızlanmış 9saat 10dk daha bekliyecem. Runda 3 defa 30 sıralara geldim ya format attım ya yanlıslıklayenı kariyer açtım...

Incubus

Incubus

Üye
Yeni nesil araba yarışları klavye ile çok zor oynanıyor artık gamepad a göre ayarlanmış ondan yol tutuşu sana sıfır gibi geliyordur gamepad ile çok rahat oynanıyor.Vede olay gerçekten çok karışık menüden 5 yarış var onları yapıp gerekli sp yi toplayınca wantedları açıp yarış yapıyorsun.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
sadece serbest dolaşırken oyun kolu kullanıyorum yarışta klavyeden oynuyordum. %60a kadar oynadım sonra run indirdim bugun run bitti. Belki yarın mw oynarım ama hiç oynuyasım yok oyun olmamış. Zaten crıtıeron gibi bi şey yapmış oyunu oynun satılabilmesi için adı nfsmw olmuş.

Üst Alt