Need for Speed: Hot Pursuit v 1.0.48 945 De Denendi

Sponsorlu Bağlantılar

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Need for Speed: Hot Pursuit v 1.0.48 945 De Denendi

Gereksinim: Android 2.0 +
Ön Bilgi:Need for Speed Shift‘in ardından Android için duyurulan ikinci NFS serisi oyun olan Hot Pursuit, oyunculara iki farklı kariyer modu seçeneği sunuyor. Birinde polis, diğerinde ise yarışçı olarak kariyer görevlerini yerine getirebiliyorsunuz. Bu modda, Pagani Zonda Cinque ya da Lamborghini Reventon gibi 20 farklı performans aracına sahip olabilir, 24 yarış pistinde yarışabilir ve toplamda 48 tane kariyer görevini tamamlayabilirsiniz.

Kariyer modunun yanı sıra Need for Speed Hot Pursuit’i bu oyuna sahip diğer oyuncularla da çoklu oyuncu modunda oynayabilirsiniz. Üstelik hem Bluetooth hem de Wi-Fi bağlantısını destekliyor. Fakat bir oyundaki maksimum oyuncu sayısı sadece 2. Yine de muhteşem 3D efektleriyle Hot Pursuit’in Android için duyurulmuş en iyi yarış oyunlarından biri olabileceğini düşünüyoruz.

Apk

Alternatif

Data (Snapdragon/Adreno)

yakup_

Üye
o halde gio da çalışır desene :)

tahsinkor

Üye
Tşk.ler paylaşım için.. htc wildfire s te çalıştı..

HERAXIS

Üye
gioda calıstımı?

HERAXIS

Üye
bunu yukledim tamam calıstı ama ekrana tam sıgmıyor ve okey tusu ve diger tusları algılamıyor veya gostermiyor sende tam duzgun calıstımı acaba?

4best

Üye
galaxy s2 de calısmıyor ekran bembeyaz...

ramazan18

Üye
mrb lar ya arkadalar bu oyunun samsung i9000 de calısanı varmı acaba bir sürü veriyonunu denedim hic biri calısmadı 945 de calısan oyun i9000 de nasıl calsımaz :S

DIMACAN

Üye
arkadaslar bu lg optımus p503 de calısırmı

malikeya

Üye
galaxy minide çalışırmı

exorcist19

Üye
rar pass nedir acaba

emrecorduk

emrecorduk

Üye
Samsung galaxy spica da 'download in progress' kısmında dondu kaldı.

trapdoor

Üye
HTC Wildfire S' de güzel çalışıyor fakat arkadaşlarında dediği gibi, TUTORIAL'dan sonra basılması gereken bi tuş var ona basamadığımız için devam edemiyoruz.

merdannı

Üye
arkadaslar telefona yukledim sorunsuz calisiyor ama wifi olmadan oyuna girmiyor ne yapabilirim galaxy s

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sony Ericsson Xperia ve HTC'lerde de çalışır. Bilginiz olsun.

Üst Alt