Need For Speed Hot Pursiut HD QVGA(Galaxy Mini'ciler Gelsin)

Sponsorlu Bağlantılar

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed Hot Pursiut HD QVGA(Galaxy Mini'ciler Gelsin)

• Beğen
Tepkiler: serif55

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Teşekkürler indiriyorum yarın sabah sonucu yazarım

----------Eklendi @ 03:15:03 ---------- Yazıldı @ 03:03:54 ----------

Alternatif apk

----------Eklendi @ 03:54:55 ---------- Yazıldı @ 03:15:03 ----------

Kpamaya zorla diyor galaxy minide denedinmi

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Bende Galaxy Mini Var Tüm Oyunları Deneyip Koyuyorum...

yaldan

Üye
kardeş x10 mini pro da çalışırmı..ve oyunun datasını nereye koyacağım

vayvay21

vayvay21

Üye
tele nasıl atcaz bunu arkadaşla onu bilmiyorum apk nedir sd data nedir ? nerden gircez nasıl yapcaz bilgisi olan varmı

ka2000dir

ka2000dir

Üye
sensörlümü

HERAXIS

Üye
bu gio da calısırmı acaba tam ekran olurmu malum gio 320X480?

Puck

Puck

Üye
xperia neo uyar mı ?

tonystark

tonystark

Üye
bende idm prog. var. oyu yüzden inderemiyorum. lütfen başka link versene kardeş :D

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
DAta dosyasını android/data/ nın içine atıcaksınız da bende kapanmaya zorla dedi sanırım sürmden ?
Çünki nfs shift de EA Logosu geliyor gidiyor sürüm 2.3.4

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Malesef Başka Siteye Upload Etme Şansım Yok Bu Hafta İçin...Upload Hızım Zaten Çok Düşük...Data'yı Upload Etmeye Kalksam...1 Saatten Fazla Sürüyo...Ztn Sadece Geceleri Foruma Giriyorum...Data Dosyasını Android/Data'nın İçine atıcaksınız...Oyun Qvga O Yüzden Qvga Olan Tüm Android'lerde Çalışır...Ayrıca Benim Android Versiyonum..2.2 Froyo..Ben Bu Sürümde Denedim O Yüzden Diğer Sürümler'de Hata Veriyosa Kusura Bakmayın...İndiremiyenler İçinse...İnternet Download Manager'den Seçeneklere Gelin...Hangi Tarayıcı ile İndiriyosanız O Tarayıcının Tiki'ni Kaldırın...Tarayıcıyı Tekrar Başlatın Öyle İndirin...Ayrıca Yorumlar İçin Teşekkürler...

bycnn

bycnn

Üye
SD dosyasını başka bir siteye yüklesen iyi olucaktı arkadaşım ya bu site sürekli bağlantı koptu diyo ve çok yavaş indiriyor :s başka bir siteye yüklersen çok iyi olucak

Sertug1991

Sertug1991

Üye
gio için şimdi deniyeceğim birde deveep diye bir site premium indiriyo hemde reklam çok az bende şimdidien %10 oldu :)

----------Eklendi @ 19:13:38 ---------- Yazıldı @ 19:12:06 ----------

----------Eklendi @ 20:29:34 ---------- Yazıldı @ 19:13:38 ----------

çalışmadı ağlıcam ya :'(

Puck

Puck

Üye
xperia neo çalışıyor fakat sensörler çalışmıyor yön veremiyorum çözümü varsa pm yada burdan yazın ..

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Deneyen varmı bu hatayı saece benmi alıyorum ne

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Deneyen varmı 2.3.4 açlıyor download istiyor kapatıyorum dosyalrı atıyorum istenilen yere fkat bu seferde kapamaya zorla diyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eyw

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif linkler eklendi

tsdar61

Üye
arkadaşlar sony experia modellerınde oyun acılıyor ama sensörü calısmıyor !!!!!

doktorum21

Üye
slm ben sony xperiya x10i kullanıyorum ama gameloft oyunlarında 1 den fazla kurunca bir diğeri açılırken bir diğeri açılmıyor sd lerini indirmeme rağmen copy falan indir diye bir şey çıkıyor ya ben nasıl yapıcam yardım edin lütfen

Üst Alt