Kubde
Üye
Nedir Bu Syimbian^3 Ve Kullanıcılarının Çektiği!
Değerli arkadaşlar; Cep teknolojisini Baz alırsak eğer, bugün geldiğimiz noktada Nokia nın çok büyük alınteri, emeği var. Bir o kadar da, Nokia kullanmış, üzerine basa basa söylüyorum şuan farklı bir telefon kullanıp hoşuna gitmiş ve syimbian ın şuan gelmiş olduğu noktayı da, sanki diğer cep telefonu ve işletim sistemi üretip sağlayan, pazarlayan firmaların syimbian dan hiç etkilenmemiş, onun üzerinden yola çıkarak bir takım başarılar elde etmiş olduklarını unutarak syimbian ı kötüleyenler var. Böyle bir konuya ne ihtiyaç vardı da bildiğimiz şeyleri tekrar ettirmek zorundasın demeyin arkadaşlar. Şöyle bir durum var ; pazarlama ve finansman okuyan arkadaşlar daha iyi bilirler ki, elimizde ki herhangi bir ürünün, satış ve kar amacı altında daha farklı yollar üretip ki bunlar aslında dahiyane fikirlerdir ama diğer kaliteli ürüne sırf kar amacı güdülmesinden dolayı haksızlık edilmektedir. meselenin ardı arkası da şudur ki özellikle internet ortamında yazılanlar çizilenler dahilinde syimbian dan farklı bir işletim sistemi,beklenenden fazla kar ettiği zaman o sistemi üretmiş olan firma/lar tarafından, syimbian ı kötüleyip farklı işletim sistemini daha stabilize edilmiş, daha varlıklı ve zengin(içerik olarak) bellenip gösterildiği zaman ve oyun v.s gibi firmaların da desteği ile üçüncü şahısların bu elde edilmiş fazla kardan maddi olarak pay sahibi olmalarıdır. Kaba tabirle yani yetme bir işletim sisteminin sırf oyun ,program sayısının fazla olması nedeni ile donanımsal özelliklerinin GÖZLE GÖRÜLEN taraflarının rakamları insanı cezbetti diye kasa sağlamlığı makinenin uzun ömrü ve servis ağının ilgisizliğini hiçe sayarak temin eden, alan arkadaşlarımız var. Ben bu yazıyı kimseyi kötülemek için yazmadım. ama diğer işletimsistemi veya diğer marka telefon kullanan DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZIN Bizi sanki üçüncü sınıf bir ülkenin(AYNI ÜLKEDE YAŞAMAMIZA RAĞMEN) Üçüncü sınıf bir insanının üçüncü sınıf bir köpeğiymişim gibi davranmalarını kabullenemiyorum. Örnek verecek olursak eğer; Gerçi örneğe ihtiyacımız yok hergün gördüğümüz şeyler olduğu için ama yinede konunun yapısı itibarı ile yazmak istiyorum. Bir kullanıcının sözlerini aktarıyorum lütfen okuyun: Filan filan forum adresinde yazılanlar: Aga bırak onları onlar kendi n8 leri veya kendi syimbianları ile tatmin olsunlar akılsızlar güzelim ........işletim sistemi dururken gitmiş o kadar parayı dedemin kullandığı .......yerine saymayacağım telefona vermişler ....lar. Gibi gibi örnekler de çoğalta bileceğimiz çoook sayıda insan mevcuttur. Şimdi onlara şu sayfadan yararlanarak ve herkezin affına sığınarak söylemek istiyorum ki: Ey değerli türk müslüman arkadaşım ve ya sen değilsen baban müslümandır ; Bilgisizliğiniz sizi cahilliğe, cahilliğiniz sizi aptallaşmaya, aptallığınız sizi yerinde saymaya, yerinde saymanız da sizi ileri de doğru düzgün konuşamayıp halinizi durumunuzu arz ihtiyaç halindeyken bocalamanıza yol açar. Neden bilmeden birşeyleri çok biliyormuş gibi davranıyorsunuz ben syimbian kullanıyorsam bundan sana ne zaten sen kullanmmıyorsun neden bunu isteyen arkadaşlarımıza üzücü kırıcı 3. sınıf insan muammelesi yapıyorsunuz. Amacınız ne? ) diyorum ve Maxicep forum üyelerinin herbirini saygı ile selamlıyorum.

onlar doğru düzgün telefon üretemezken biz ne yüklesek diye düşünüyorduk nokia bir kaç yıldır yanlış politika izliyor bu düzeltilir çok yakındır.ondan sonra bakalım ne diyecekler :P