Tuba Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 16:32:41 ---------- Yazıldı @ 16:32:06 ---------- peki peki Genişletmek için tıkla ... Smart = Akıllı ----------Eklendi @ 16:35:35 ---------- Yazıldı @ 16:34:31 ---------- S.c.k.N' Alıntı: Yok mu arttıran ? Genişletmek için tıkla ... Seçkin kovmadan gideyim
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 16:32:41 ---------- Yazıldı @ 16:32:06 ---------- peki peki Genişletmek için tıkla ... Smart = Akıllı ----------Eklendi @ 16:35:35 ---------- Yazıldı @ 16:34:31 ---------- S.c.k.N' Alıntı: Yok mu arttıran ? Genişletmek için tıkla ... Seçkin kovmadan gideyim
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: s = safe(guvenli),sage(agirbasli),saint(ermis),saver(kurtarici),scorpion(akrep) Genişletmek için tıkla ... steve jobs bu kadar düşünmedi
Türe' Alıntı: s = safe(guvenli),sage(agirbasli),saint(ermis),saver(kurtarici),scorpion(akrep) Genişletmek için tıkla ... steve jobs bu kadar düşünmedi
Amaru Shady Üye Konu Sahibi 'Nur'' Alıntı: Smart = Akıllı ----------Eklendi @ 16:35:35 ---------- Yazıldı @ 16:34:31 ---------- Seçkin kovmadan gideyim Genişletmek için tıkla ... smart ne demek biliyorum
'Nur'' Alıntı: Smart = Akıllı ----------Eklendi @ 16:35:35 ---------- Yazıldı @ 16:34:31 ---------- Seçkin kovmadan gideyim Genişletmek için tıkla ... smart ne demek biliyorum
Amaru Shady Üye Konu Sahibi lasvetorus' Alıntı: speed dir bence baglanti hizinin arttigini gostermek icindir. Genişletmek için tıkla ... sadece bağlantı hızı değişmiyor ki
lasvetorus' Alıntı: speed dir bence baglanti hizinin arttigini gostermek icindir. Genişletmek için tıkla ... sadece bağlantı hızı değişmiyor ki
lasvetorus Üye Pondusss' Alıntı: sadece bağlantı hızı değişmiyor ki Genişletmek için tıkla ... surdaki tanitimdan dolayi tahmin ettim sadece m.samsung.com/us/guide-page/galaxy-s/
Pondusss' Alıntı: sadece bağlantı hızı değişmiyor ki Genişletmek için tıkla ... surdaki tanitimdan dolayi tahmin ettim sadece m.samsung.com/us/guide-page/galaxy-s/
NeoV Üye İngilizce'de s takısı çoğaltma anlamında. 4S örneğin 4.nesilin ara modeli. Çoğalmayla ilgili olabilir.
İngilizce'de s takısı çoğaltma anlamında. 4S örneğin 4.nesilin ara modeli. Çoğalmayla ilgili olabilir.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi NeoV' Alıntı: İngilizce'de s takısı çoğaltma anlamında. 4S örneğin 4.nesilin ara modeli. Çoğalmayla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla ... şu ana kadar en mantıklı yorum :
NeoV' Alıntı: İngilizce'de s takısı çoğaltma anlamında. 4S örneğin 4.nesilin ara modeli. Çoğalmayla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla ... şu ana kadar en mantıklı yorum :
CorbyW Üye lolaman' Alıntı: S alfabemizin 22. harfidir Genişletmek için tıkla ... Koptum.. ----------Eklendi @ 17:54:45 ---------- Yazıldı @ 17:53:32 ---------- Arkadaşlar smart seçeneğini eleyin. Ne yani Iphone4S Akıllı,IP4 akıllı değilmiydi.
lolaman' Alıntı: S alfabemizin 22. harfidir Genişletmek için tıkla ... Koptum.. ----------Eklendi @ 17:54:45 ---------- Yazıldı @ 17:53:32 ---------- Arkadaşlar smart seçeneğini eleyin. Ne yani Iphone4S Akıllı,IP4 akıllı değilmiydi.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Öyle. Kafadan atmıyorum bu bilinen birşey. Genişletmek için tıkla ... nereden biliyorsun peki
Revengeful' Alıntı: Öyle. Kafadan atmıyorum bu bilinen birşey. Genişletmek için tıkla ... nereden biliyorsun peki
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: 4S teki anlamı ise "slight changes" Genişletmek için tıkla ...
lolaman Üye Apple'a mail yollayalım birader nedir bu S açıklarmısın diye Ama bence anlamı smart daha yakın geldi bana..
Apple'a mail yollayalım birader nedir bu S açıklarmısın diye Ama bence anlamı smart daha yakın geldi bana..