Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nedir bu cektıgımız.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak
Üye
Konu Sahibi
nedir bu cektıgımız.
sabah ,akşam ,doktorlar, arka sokaklar, hayat bılgısı, dınle sevgılı, yer gok ask, selena bez bebek sıhırlı annem sırlar dunyası cocuklar duymasın, adanalı akasya duragı vs. Yayınlayan kanalları kınıyor, bıraz yenılıkcı olmaya davet ediyorum.
Tuba.Erva
Üye
tv ızlemıyoruz
Burak
Üye
Konu Sahibi
kanal gezmeye kalksak, hep aynı seylerı goruyoruz.
Yeter ya.
KARİZMATİX
Üye
Ortalık diziden geçilmiyor. İçlerinde iyiler yok değil ama bir çoğu bana göre saçma sapan.
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
4 aydır hiç tv izlemiyorum
Burak
Üye
Konu Sahibi
güzel calışmalar var yok değil, ama bu yazdıklarım ve daha fazlası onlara golge dusuruyor.
mangdaşire
Üye
valla çok sıkıldıgım için mecburen dizi izliyorum.zaten akasya duragı,eski diziler bi de görürsem yabancılardan dr who izliyorum
Mert
Üye
Arka sokakları kışın yeni bölümleri oynarken izlemediğim için haberlerden önce iyi geliyor
Çocuklar duymasına her türlü gülebiliyorum
Diğerlerine de çok iyi(!) dileklerimi gönderiyorum
Amaru Shady
Üye
Ben izlemiyorum
tragedie
Emekli Yönetici
Şuan Sezon Başlamadıgı İçin Tv kanalları tekrar Yaparak yada eski dizileri yayınlıyorlar Sezon Başladıgı zaman Düzelir Tahminimce Nat geo ve discovery Channeldeki Belgesellere Kurban olsun bu diziler Bir kere izleyeyim dedim bırakamıyorum Şimdi belgeselleri
enginzz
Üye
ya hep aynı seylerden bıktık hıc yabancı sınema yok tvlerde de eskıden olsaydı coktu
'Lorelai
Üye
En iyisi cnbc-e ve e2
mstf_l
Üye
tv ne ya nedir bu bilgisayar gibi bisey mi ben bilmiyom da
Ama saka bi yana cidden soyle bi acınca insan delircek gibi oluyor. Hele o akasya duragıyla arka sokaklar bi kotu oldum simdi
Mehmet
Emekli Yönetici
sakarya fıratdan başka dizi izlemiyorum onuda yayın gününden sonra internetten izliyorum ve mutluyum
Anıl Umut
Emekli Yönetici
BAYKOT!!(Son seçimlerde buradaki bir zarfın üzerinde yazan kelime)
enginzz
Üye
anket yapalım
Necmati
Üye
çektiğimiz diyince bende ne anladım yaa ıııı
Jetlak
Üye
haberler ve çocuklar duymasın dışında pek bir şey izlemiyorum
Masha
Üye
Zaman geçirmek için ne gerekli sana anlamadım
zaza
Üye
bayramda farkettim doktorlar 11 den 4-5 e kadar sürüyordu ama heyecanlıydı bazen