profile girip hayvan gibi şiyyapanlar yüzündenCidden açıklasanıza biraz neden profili görünüme kapatıyorsunuz. .s
Sen neden hi ? @Marco Laren![]()

O bildirimi ayarlardan deaktive yapabilirsin bildiğim kadarı ile.profile girip hayvan gibi şiyyapanlar yüzünden
mesela: https://www.maxicep.com/forum/konu/f5-yasaklansin.957067
Çok ayıp.bende kapadım artık, başlıcam valla
nasıl yapıliyorO bildirimi ayarlardan deaktive yapabilirsin bildiğim kadarı ile.
Çok ayıp.

Baktımda bulamadım. ŞuanKardeşim önce açman gerekiyor açtıktan sonra bildirim ayarlarından yapıyorsun.
düpedüz yalan aa pardon yanlışlık yaptım afedersin.Kardeşim ne diye yalan atıyorsun ayıp değil mi?
yöneticiler forumu sürekli fake hesap açarak spamladığın için bilişim suçundan dava açmazlarsa şanslısınÖnce kapatacaksın. Kapattıktan sonra bildirim ayarlarının hepsini kapatıyorsun.
Sonrasındada açıyorsun bu kadar basit![]()

Haklısın.Öğeyi denetle yapmışsın puhhh utanmaz.

Sen bence spam'ın ne olduğunu öğren, hakaret / küfür etmediğim sürece öle birşey yok.

tamam işte ben ne dedim''İnternet üzerinde aynı mesajın yüksek sayıdaki kopyasının, bu tip bir mesaji alma talebinde bulunmamış kişilere gönderilmesi Spam olarak adlandırılır. Spam çoğunlukla ticari reklam şeklinde olup, bu reklamlar sıklıkla güvenilmeyen ürünlerin, çabuk zengin olma kampanyalarının, yarı yasal servislerin duyurulması amacına yöneliktir. Spam gönderici açısından çok küçük bir harcama ile gerçekleştirilebilirken mali yük büyük ölçüde mesajin alıcıları veya taşıyıcı, servis sağlayıcı kurumlar tarafından karşılanmak zorunda kalınır.''
evet?
Su an zaten başka bir çözümü yok@Genc007 sen şimdilik açma.. Anlamıssındır umarım.
Anlamıştım. Profili açma bu profil gezici.
hayırli post kasmalarBuyrun arkadaşlar, devam edebilirsiniz.