Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Yanlış ama işte. Ya da bana göre yanlış. Kişi zaten ne yapıp yapmayacağını bilmeli. Yoksa hayatın boyunca hiç görmediğin kişi tak diye karşına çıkıp bunu şunu yapma demek çok saçma ya. Düşünsenize annenizin babanızın size izin verdiği şeyi, bir başkası kısıtlıyor. sinir bozucu.

Bence bu konuda biraz basit düşünüyorsunuz. Takdir edersiniz ki belirli bir yaşa geldikten sonra anne ve baba sizi artık kendi kişiliğinizle başbaşa bırakıp; kendi kararlarınızı verme yetkisini size bırakırlar.

Ayrıca hiçbir zaman anne-baba ikilisi, "eş" ile kıyaslanmamalıdır. Sonuçta artık ait olduğunuz bir birey var hayatınızda.

Şu konuda size katılıyorum;

"Kişi zaten ne yapıp yapmayacağını bilmeli."

Bu zaten eş olarak seçtiğin kişide aranması gereken temel özelliklerden biridir. En azından bana göre bu böyle.

Ayrıca,

Ufuk arkadaşımızın düşüncelerine de katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: cehili

greenmile

greenmile

Üye
mina şuan biriyle çıkıyo musun?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi

Bence bu konuda biraz basit düşünüyorsunuz. Takdir edersiniz ki belirli bir yaşa geldikten sonra anne ve baba sizi artık kendi kişiliğinizle başbaşa bırakıp; kendi kararlarınızı verme yetkisini size bırakırlar.

Ayrıca hiçbir zaman anne-baba ikilisi, "eş" ile kıyaslanmamalıdır. Sonuçta artık ait olduğunuz bir birey var hayatınızda.

Şu konuda size katılıyorum;

"Kişi zaten ne yapıp yapmayacağını bilmeli."

Bu zaten eş olarak seçtiğin kişide aranması gereken temel özelliklerden biridir. En azından bana göre bu böyle.

Ayrıca,

Ufuk arkadaşımızın düşüncelerine de katılıyorum.

"Sonuçta ait olduğunuz bir birey var hayatınızda " Yazdıklarınız aranızda en gıcık olduğum yer bu cümleniz olsa gerek. Ait olmak / sahip olmak buna da karşıyım . '' Ah ne iğrenç! ne iğrenç 'sahip olmak'! Ne demek bir insana sahip olmak! Bu ne cesaret! İnsan bir sabahlığa, bir terliğe sahip olabilir...Hayır, laf salatası bunlar! ..."diye giden , okuduğum kitaptan bir cümledir bu. Yazarın bir erkek olması da daha bir etkileyici. Yazarın dediği gibi laf salatası bunlar.

----------Eklendi @ 17:32:24 ---------- Yazıldı @ 17:29:56 ----------

mina şuan biriyle çıkıyo musun?

:hmmm Neden sordun ki ? :D Burada açıklamak saçma :D

cehili

cehili

Üye
Mina feministmisin kızım :bann:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Sanki var biraz :D

cehili

cehili

Üye
Biraz mı ? Taşıyor resmen :ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Normali budur bence :D Birçoğu bunu kabullenmiş ,ben kabullenemem :D
En azından yanımda .Shadow. var :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dafny
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Vazgeçmeyecek kadar, ama bir o kadar da özgür bırakacak kadar sevmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
cehili

cehili

Üye
Tabi canım birçoğu yanlış siz ikiniz doğrusunuz :D

greenmile

greenmile

Üye

"Sonuçta ait olduğunuz bir birey var hayatınızda " Yazdıklarınız aranızda en gıcık olduğum yer bu cümleniz olsa gerek. Ait olmak / sahip olmak buna da karşıyım . '' Ah ne iğrenç! ne iğrenç 'sahip olmak'! Ne demek bir insana sahip olmak! Bu ne cesaret! İnsan bir sabahlığa, bir terliğe sahip olabilir...Hayır, laf salatası bunlar! ..."diye giden , okuduğum kitaptan bir cümledir bu. Yazarın bir erkek olması da daha bir etkileyici. Yazarın dediği gibi laf salatası bunlar.

----------Eklendi @ 17:32:24 ---------- Yazıldı @ 17:29:56 ----------

:hmmm Neden sordun ki ? :D Burada açıklamak saçma :D

karışıyor gibi geldi de bana :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bazen derler serbest bırakacaksın dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır Ne bu güvercin mi beslioz :D gelelim kısıtlama meselesine bazı kızlar saftır bak akılsız demiyorum saftır dedim neden saftır? Kendisi iyi niyetlidir herkeside öle zanneder. Oysa herkes öle diildir sokaklar çakaldan geçilmior. Şimdi sen buna kısıtlama getirmezsen çakala kaptırırsın. Ne kadarda kıza güvensen kız ne kadarda kendine güvense çakalada güvenemezsin ya. ÇAKALLARA DİKKAT :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
karakterle alakalı bı durum
güvende degıl bu
aslında ne kadar sahıplendıgını gösterır
bazı durumlarda karısmayıp hatta kısıtlamadıktan sonra ben sevgısınden de süphe ederım umursamıyo benı dıye
hosuma gıder
onun dısında zaten bellı bır olgunluktaysa karsı taraftakı de nerde karısıp nerde duracagını sana bırakacagını bılır bazı seylerı
ama hıc olmadan da ne anlamı kaldı
ha hayatına gırmıs ha gırmemıs :)

Dafny

Dafny

Üye
Ohoo neler olmuş burda yaa :d:

greenmile

greenmile

Üye

Hayır,karışmadı. Daha doğrusu karışmaya çalıştığını görünce ben ayrıldım :)

ayrıldın da ne oldu şuan deli gibi pişmansın hatta tekrar birliktesindir bile ben adamın ciğerini bilirim:)

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt