Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cehili

cehili

Üye
Eskiden 1 sene bana da çok uzun gelirdi son sevgilimle 2 yıl geçirdikten sonra pek de uzun olmadığını anladım.

Dediğim gibi yaşamadan öğrenilecek şeyler değil. Bir erkeğin size karışması ilgisinin olduğunu belli eder. Tabi abartıya kaçmadıkça bakın burda abartıya kaçılmadıkça diyorum. Ama illaki karışmalar olacak yani karışmanın olmadığı bir ilişki olur mu ya adı ilişki olmaz.
Kendinizi karşınızdakine karşı sorumlu hissettiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.

greenmile

greenmile

Üye
en kısa ilişkim 5 saat sürdü,İlkişki de ilk 24 saat çok önemli:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dafny
cehili

cehili

Üye
8.sınıfta tenefüslük çıktığımı hatırlarım ben :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dafny
greenmile

greenmile

Üye
ben çok çabuk bağlanan biriyim ya gönlüm kayıyor :ehe

greenmile

greenmile

Üye
konu hayata müdahale değil mi? 2 tarafta birbirini anlayacak başka çaresi yok :)

cehili

cehili

Üye
Çocuksun o zaman ne olacak cabuk sıkılıyordum :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama bittikten sonra kişi yapamadıkları için pişman olmayacak derecede gitmeli ilişki.

greenmile

greenmile

Üye
ama hiç aldatmadım öyle bi şerefsizliğimde yok,şıpsevdiyiz diye yanlış anlamayın:ehe

cehili

cehili

Üye
Yaş olmuş 21 hala şıpsevdisin bırak :ehe

cehili

cehili

Üye
Sen bir kişiye 4-5 seneni verip ayrılınca ardından yazıklar olsun 4-5 senemi yedin lanet olsun Allah belanı versin dersen zaten o ilişkinin devamındanda emin ol hayır gelmez :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
En güzel dönemleri işte :D Bir kıza mı bağlanacak :ehe Bir kız olarak bunları söylüyorum yaa :ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Sen bir kişiye 4-5 seneni verip ayrılınca ardından yazıklar olsun 4-5 senemi yedin lanet olsun Allah belanı versin dersen zaten o ilişkinin devamındanda emin ol hayır gelmez :)

Beddua etmem :ehe

cehili

cehili

Üye
Şıpsevdi dediğin bir otobuse binip kızla iki bakışıp bağlanıp kız inince acı çekendir :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt