neden??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

men

Üye
    Konu Sahibi
neden??
bunu soruyorum çünkü birşeylerin saptırıldığını düşünmekteyim..ben _GiTaRisT_...
bu sitede başka bir nickle daha önceden yaptığım iyi veya kötü şeyler başka bir nickle iken değerlendirilemez..yani _GiTaRisT_ nickini banlama nedenleri arasında daha önce başka nickle yaptıklarım olmaması gerekiyor..ozaman akla tek soru kalıyor..aynı şey ibir başka üye yapsaydı o da banlanacakmıydı??

- deneme bölümüne içini dökmek için yada başka bir nedenden dolay şerefsizler gibi küçük bir küfür ile başlık açmanın cezası sonsuz ban mıdır??

- gerekli açıklamayı ( içimi dökmek için sadece bir deneme dememe rahmen) yaptım fakat bunun sonucunda hiç bir şey söylenmeden banlanmakmı??

- PaNTeR konusunda Zero ya karşı savunuşa geçmemin cezası ban olacaksa aynı şeyi bir çok kişi yapıyor herzaman her konda neredeyse..neden _GiTaRisT_ banlanıyor..

- daha önceki üyeliğimle yapmış olduğum veya bıraktığım izlerin şimdiki nickimle hiç bir bağıntısı olmadığı halde neden hala eski nickten alamadığınız hırsınızı şimdi burada _GiTaRisT_ nickinden çıkartıorsunuz..

İster kilitleyin ister silin..ama sadece cevap verme inceliğini göstermenizi bekliyorum..burada şu anda polemik yaratmak istemiyorum..lütfen sadece yönetici arkadaşlar cevap yazsınlar..

ve benimde cevap vermeme izin vermelerini istiyorum..okadar vakit geçirdim şu sitede..buna bari izin vereceğinizi umuu etmekteyim..

saygılar..
 


Haberci

Haberci

Üye
Ben sadece şunu yazacağım cevap olarak bu yeter sanırım.Diğer yönetici arkadaşlarımda yazacaklardır.
Neden bi başkası değil de _GiTaRisT_ bunu hiç kendine sordun mu?
 
Zero

Zero

Üye
Yeni bir polemik konusuna izin vermeyeceğimi en başta belirteyim. Bu yüzden konu kapalıdır ve Banlı üyeye ait Fake nick'te banlanmıştır..

1-Yazılanlar sadece kafa karıştırma amaçlıdır, Bu uygulamanın tek bir olayla ilgisi yoktur

2-Normal şartlarda Banlanan bir üyenin (Chilekesh) tespit edilebilen tüm fake nickleri'de banlanır ancak Bu uygulama iyiniyetle Banlı bir üye olmasına rağmen "Gitarist" için uygulanmamıştır.. Bu iyiniyete rağmen "Gitarist", defalarca uyarılmasına rağmen özellikle site aleyhinde ki tüm konulara iştirak etmiş, hemen her konuyu provake etmek için elinden geleni yapmıştır. Kimi olayların da bizzat arkaplan yönlendiricisi veya sorumlusudur. Biraz hafızasını zorlayan herkes, Hemen her sorunlu konuya Gitarist"in istisnasız iştirak ettiğini hatırlayacaklardır..

3-İddia ettiğinin aksine Yaptığı bütün hatalara rağmen sitede kalmasına gözyumulan "Gitarist" bir dönem banlanmasından dolayı siteye ve yöneticilere duyduğu öfkeden kurtulamamıştır.

Yönetim olarak haketmediği şekilde sürekli gündem işgal eden forumu asıl amacından uzaklaştıran bu türden yapay ve kasıtlı konulara izin vermeyeceğimizi belirtirim.

Yönetim tarafından daha fazla yanıt verilmeyecek, Konunun devamı niteliğinde hiçbir konuya izin verilmeyecektir..

Bu forum, varoldukça ve bizlerde burada olduğumuz sürece "Forum kültürü"ne sahip insanların mekanı olmayı sürdürecektir.

Saygılar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt