Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden yerli tv ler fazla degıl?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamamki
Üye
Konu Sahibi
Neden yerli tv ler fazla degıl?
SLM
arkadaslar ovıde fazla yerlı tv yok yerlı tv lerı ızleyebılecegımız farklı yerler veya farklı neler yapabılırız ,örnek atv ,tnt,stv,kanal7 vs gibi saygılar
meg1ddo
Üye
Oviyle alakası yok o saydığın kanalların kendileri web tv programı yapması lazım ve Ovide satışa sunması lazım.. şimdilik sadece trt kanald star cnntürk ve skytürk ün web tv uygulaması var bildiğim kadarıyla, ben özellikle ntv olmak üzere bi kaç kanala mail attım böyle bir uygulama yapsınlar diye ama cevap ya da bilgilendirme gibi bir tepki yok henüz, bence maxicep ailesi olarak ntv yi mail yağmuruna tutalım web tv uygulaması yapsın onlarda bazen uyduya şifre giriyor ntvsporu izleyemiyoruz cepten izleriz bari...
Navy Blue
Üye
Tivibu gelecek yakında 3 - 4 liraya birçok kanal izlenebilecek...
Bence mobil tv gibi operatörlerin tv hizmetlerinden daha ucuz ve kaliteli...
Ayrıca birçok kanalın ve radyonun online yayını var hepsini bir araya getiren bir program yazılsa eminim indirme sayısında patlama olurdu
Oviyle alakası yok o saydığın kanalların kendileri web tv programı yapması lazım ve Ovide satışa sunması lazım.. şimdilik sadece trt kanald star cnntürk ve skytürk ün web tv uygulaması var bildiğim kadarıyla, ben özellikle ntv olmak üzere bi kaç kanala mail attım böyle bir uygulama yapsınlar diye ama cevap ya da bilgilendirme gibi bir tepki yok henüz, bence maxicep ailesi olarak ntv yi mail yağmuruna tutalım web tv uygulaması yapsın onlarda bazen uyduya şifre giriyor ntvsporu izleyemiyoruz cepten izleriz bari...