Neden verdiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Neden verdiniz?
KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde Beşiktaş’a Karpaz bölgesinde verilen arazi tartışma çıkardı. Ana muhalefetteki Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili ve eski Spor Bakanı Özkan Yorgancıoğlu, siyah-beyazlıların KKTC’li bir takımla maç bile yapmayı kabul etmediğini savunarak, arazi verilmesini eleştirdi. KKTC’de Beşiktaş’ın yanında, Galatasaray ve Trabzonspor’da tesis yapmak için çalışma başlatmıştı.
Türkiye takımlarına verilen arazilerin Kıbrıs sorununun çözümü veya sonrasında bir katkısı olmayacağını öne süren Yorgancıoğlu, “Arazileri beleş dağıtıyorlar. Beşiktaş’a verilen arazi ile diğer Türkiye’nin tüm takımları da arazi isteyebilir” dedi.

‘Ucuz politika’
Türkiye’deki takımlara, borsadaki değerleri artsın diye arazi verildiğini söyleyen Yorgancıoğlu, şöyle konuştu: “Türkiye’nin büyük takımları kendi geleceklerini tehlikeye atmamak için bizim takımlarımızla maç bile yapmıyor. Sonra Beşiktaş yönetimi çıkıyor, ‘spor ambargosunun kırılması için çalışacağız’ diyor. Bu çelişkidir. Ayrıca Beşiktaş’a arazi verildiği gün ‘yerel bir takımımızla maç yapın’ önerisi olmuş, Beşiktaş kabul etmemiş. Bu nasıl iş?”
Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan ve BJK’nin adaya yatırım yapmasının önünü açan Maliye Bakanı
Ersin Tatar da, muhalefetin, ucuz politika yaparak, Türkiye takımlarını eleştirdiğini belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
439
TheNightMare.
Bozkurt_28
Cevap
0
Görüntüleme
337
Bozkurt_28


Üst Alt