Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor
Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor .

Megandroid

Megandroid

Üye
Neden Nokıa Androıd Telefon Veya Tablet Üretmiyor .

Bu ise cok once baslayan firmalar bile androdi tam cozemedi ve sorunlari cozemedi. Cok guc tuketen bir sistem. Nokia baslarsa cok geriden baslamis olacak

scorpion11

scorpion11

Üye
Nokia mis gibi linux tabanlı MeeGo işletim sistemli telefonu bile nasıl üretti anlamadım :ehe Nokia N9

skylinegti

skylinegti

Üye
bence iyiki üretmiyor bari onun bir farklıllığı olsun iyisiyle kötüsüyle wp kullanması biz kullanıcılar açısından avantaj...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sen bari yapma Hikmet :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Zamaninda o kadar forumda takildin boyle bir soru sorman garip :ehe

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu tarz meselesi biraz bence gerçektende üretmeyerek iyi yaptığını düşünüyorum, android stabiliteden çok yoksun bir sistem

HAM ZA

HAM ZA

Üye
biliyorsun ki nokia symbian ile özdeşleşmiş bi markaydı,ve symbian ile androidle rekabet edeceğini düşünmüştü. işin garip tarafı ne biliyormusun symbiana o kadar laf atıyorlar ama 2 gb ramli s4 de bile boş hafıza %30larda bellede boş ram %60-65 arası değişiyor.. eğer gereken önem verilseydi symbian belle asla ölmezdi. hala dosya yöneticisi olmayan androidler var hafıza kartına uygulama yüklemek için bile binbir türlü eziyet çekiyorsun sorarım sana 5800 da böyle bi sıkıntı varmı ?

• Beğen
Tepkiler: kahmeranrap
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Hiç biriniz doğru bilemediniz. Çiçek İcan Ulusoy(-du sanırım) röportaj'da neden Android telefon üretmediklerini açıkladı. Yarın röportaj videosunu koyarım konuya.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hep aynı sorular.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6443431' Alıntı:
Sen bari yapma Hikmet :D
galba bu soru ta öncelerden beri soruluyordu galba ne bilim benim de kafama esti sordum keşke sormasaydim olumsuz tepkiler aldim :)

- - - Eklendi - - -

tamam ben cevabını aldım konu kilıt

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt