Neden MaxiCep???

Sponsorlu Bağlantılar

Neden MaxiCep?

• Kullanılan toplam oy
    342
  • Anket kapatılmış .

KAYIP-ADAM

Üye
Dün yanlışlıkla 1 mesajı var diye 2. El satış bölümüne reklam yapıyorsun dedim sonra farkettim valla. Ama şimdi şöyle birşey var. Adam sadece bu foruma reklam için geliyorsa ki gelen çok fazla. Bu forumu harcaması anlamına geliyor . Hoş birşey değil.
herkes reklam için gelmiyor. benim demek istediğim yeni kayıt olan bir üye aktiflik gösterince dediğim üyenin hakaret etmesi.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Rygebin

Üye
herkes reklam için gelmiyor. benim demek istediğim yeni kayıt olan bir üye aktiflik gösterince dediğim üyenin hakaret etmesi.
Tamam bende herkes demedim zaten . O kısmı bilemiyorum o dediğiniz doğru olabilir :).

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Marco Laren

Marco Laren

Üye
eski üyelerin gitmesi kalitenin bozulduğu anlamına gelmiyor. Üyelerin olmama sebebinin en büyük sebebi haddini bilmeyen üyelerin forumda olması. Yeni kayıt olanlara karşı hakaret etmesi. Forum en iyi tasarıma sahip , kullanımı en kolay forumlardan biri. Dediğim üye bu mesajı okuyorsa anlamıştır kim olduğunu. 1 üye yeni kayıt olup foruma giren üyelere karşı profiline girip laf atıyorsa ve yazdığı konulara fake diyip hakaret ediyorsa ve tartışma çıkarıp yeni diye üye'ye uyarı verilip veya ban atılıp üye eski diye uyarı dahi verilmesse elbette kalite düşer. (adminler öle birşey yapmadığı için siteden ayrılmadım site güzel ancak adminlerle üyeler arası mesafe olmalı üyelerle arası çok yakın olmamalı bölelikle küfür edince bir uyarıyla kalabiliyor. ancak bazı moderatörler küfür eden üye'nin fikrini değiştirmesini istediğine göre bir düzen gerekiyor moderatör'lerin forum kurallarına uymayan üye'ye fikrini değiştir demesini istemiyorum.) Adminlere dediğim üye'yi bildirmiştim. Adminlerden isteğim sadece gereksiz mesajlar yazarak alıntı haberler paylaşarak adminlerle arası iyi diye sınırsız banlanmayan bu üye'nin banı açılınca özel mesaj yoluyla forum kurallarını neyi yapıp yapmayacağını anlatmasını istiyorum. Bu üye'ye yönetici olmadığını hatırlatmanızı istiyorum. Ayriyetten bu üye bana karşı fake hesabıyla küfür'de etmiştir.

Adminler'e söylemek istediğim 1 eski üye için yeni kayıt olup faydalı paylaşımlar yapacak üyeleri kaçırmaması
1 üye için 5 yeni aktif üye kaybediyorsunuz.
Aklima birisi geliyorda ''S'' mi acaba

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli ve KAYIP-ADAM
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bir program lazım olmuştu bana araştırıyordum link için illaki üye ol diyordu forum. Bilgisayardan üye oldum sitenin düzeni profil sayfası zaten görselliğiyle yetti . Mobil opera mini sayfası da gayet harika idi ayrıca burda üyeler konulara ve mesajlara duyarlılar sürekli bir merak kim ne demiş kim ne istemiş diye hal böyle olunca kopamadım valla . Allah razı olsun tüm üyelerden yöneticilerden ilgi ve alaka gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kaankulahli
Necmati

Necmati

Üye
eskiden buraları hep dudluktu

• Beğen
Tepkiler: Hermaphroditos
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bağımlılık yapıyor

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
anket yetersiz gibi duruyor sanki? Maxicep Hobi Olarak Kulananlar Da Var

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
anket yetersiz gibi duruyor sanki? Maxicep Hobi Olarak Kulananlar Da Var
Aynen artık facebook hobisinden vazgeçip maxicep hobisine geçiş yaptım. Her gün faceye bakıp mesajına karşılık verilmediğini görmek can sıkıcı. Burda en fazla 2. gün içinde cevap veriliyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
__Midas__

__Midas__

Üye
birçok sitede üyeliğim var ama en çok güzel anım burada ondan sanırım, ayın üyesi falan seçilmiştim çok eskiden :)

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
The Pancar

The Pancar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: __Midas__
Takipçi Satın Al

Üst Alt