eski üyelerin gitmesi kalitenin bozulduğu anlamına gelmiyor. Üyelerin olmama sebebinin en büyük sebebi haddini bilmeyen üyelerin forumda olması. Yeni kayıt olanlara karşı hakaret etmesi. Forum en iyi tasarıma sahip , kullanımı en kolay forumlardan biri. Dediğim üye bu mesajı okuyorsa anlamıştır kim olduğunu. 1 üye yeni kayıt olup foruma giren üyelere karşı profiline girip laf atıyorsa ve yazdığı konulara fake diyip hakaret ediyorsa ve tartışma çıkarıp yeni diye üye'ye uyarı verilip veya ban atılıp üye eski diye uyarı dahi verilmesse elbette kalite düşer. (adminler öle birşey yapmadığı için siteden ayrılmadım site güzel ancak adminlerle üyeler arası mesafe olmalı üyelerle arası çok yakın olmamalı bölelikle küfür edince bir uyarıyla kalabiliyor. ancak bazı moderatörler küfür eden üye'nin fikrini değiştirmesini istediğine göre bir düzen gerekiyor moderatör'lerin forum kurallarına uymayan üye'ye fikrini değiştir demesini istemiyorum.) Adminlere dediğim üye'yi bildirmiştim. Adminlerden isteğim sadece gereksiz mesajlar yazarak alıntı haberler paylaşarak adminlerle arası iyi diye sınırsız banlanmayan bu üye'nin banı açılınca özel mesaj yoluyla forum kurallarını neyi yapıp yapmayacağını anlatmasını istiyorum. Bu üye'ye yönetici olmadığını hatırlatmanızı istiyorum. Ayriyetten bu üye bana karşı fake hesabıyla küfür'de etmiştir.
Adminler'e söylemek istediğim 1 eski üye için yeni kayıt olup faydalı paylaşımlar yapacak üyeleri kaçırmaması
1 üye için 5 yeni aktif üye kaybediyorsunuz.