Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden MaxiCep???
Sponsorlu Bağlantılar
Amaru Shady
Üye
hatırlamıyorum.Zaten bir sürü s,teye oyun vs için üye oluyordum. Bi kaç kere maxicep'i görünce sürekli girmeye başladım. 2-3 haftadır her gece buradayım. İyi ki üye olmuşum.
tron45
Üye
max cep oldugu için
kol@j
Üye
kendimi maxicep etrafında dönenkuyruklu yıldız gibi hissediyim...
ne kadar uzaklaşırsam ulaklaşayım
geri geliyim...
gölgee_65
Üye
TheExplorer
Üye
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Seviyeli, hoşgörülü, diğer forumlardan ayrılan yüzbinlerce tarafı olduğundan, orjinal olduğundan, insanlar olduğundan...
insan ait oldugu yerde rahat edermiş bende maxicepte rahat ediyorum ortam çok sıcak ve herkes birbirine ilgili e imkanlarda bu kadar çok olunca insan vazgeçemiyor
tempestshine
Üye
İnsanları daha dostça yaklaşıyor.Başka forumlarda kaba saba sözler ediyorlar
Mobilator
Emekli Yönetici
3120 telefonumu ilk aldığımda oyun indirmeye çalışırken googleda arattığım her oyun maxicepte oluyordu. İlk başta üyelikle felan uğraşmak istemiyordum ve sinir oluyordum maxicepin indirme için üyelik istemesine ama iyiki o zaman olmuşum.
AHMED...
Üye
efendi insanlar çok olduğu için
_RYUK_
Üye
maxicep te ne istiyorsan var.üyeleri birbirine saygılı insan bu siteye girdimi kendini rahat hissediyor. Ben bundan dolayı giriyorum
maxicep her otostopçuyu alınca dükkana olay böyle oluyor.
spy ghost
Üye
Bu aile hiçbir yerde yok
BreakerZote
Üye
Her Açıdan Dört Dörtlük Olduğu İçin
KayraBey
Üye
Bilmem ki elime yapisti kaldı
Never_Back_Down
Üye
ilk nokia 5130 xm telefonumu aldığımda oyun indirmek için açtım yalan söylemiyim aradığım her oyun maxicepte çıkıyordu. Sonra android telefonu alınca artık forumda aktif oldum