Bak kardeşim yada büyüksen abicim bu iPhone varya piyasadaki donma kasma yapmayan nadir telefonlar arasında hatta okadar stabilki kendi kendine kapandığı falan çok nadir 50-60 günde bir belki. Bluetooth konusuna gelirsek evet bluetooth ile bişey gönderip alınmıyor ama jailbreak yaparsanız bu sıkıntı ortadan kalkıyor evet sistem birazkısıtlı ama herşey güvenlik için iphone da bir adet virüs bulamazsın jailbreak yapsan bile en güvenli işletim sistemidir android gibi pat uygulamanın ortasında çalışmayı durdurdu diye hata verip uygulamayı kapatmaz çok istisna baya istisna hatta . Sonra android bir çöp işletim sistemidir 6-7 ay hiç format atma kendiliğinden oyun program artık dosyalarıyla bilmediğin dosyalarla dolar ve telefonun yavaşlar yada formatlık olur ama iphone da istediğini yap yine bu başına gelmez android telefon alırsın güncelleme beklersin mesela s3 4.2.2 kullanırken s2 ics kullanır sen imrenirsin ama şuan 3gs 4 4s 5 hepsi ios 6 kullanıyo ve güncellemeleri aynı anda alıyor ios performans cihazıdır o androidli telefonlarda gördüğün 2gb ram 4 çekirdek bilmemne seni aldatmasın çift çekirdekli 1gb ram li iphone 5 ile yapamayacağın hiç bişey yok buda iosun kalitesinden kaynaklı sonra ios ta lag olmaz ama androidde olur lagdan kastım şudur mesela bir şeye dokunuyosun iphone direk algılarken android milisaniyede olsa geç algılıyo ama sen bunu hissedebiliyosun mesela androidde aç bi gitar çalma programını iphone da ise aç garagebandı lagı ordan anlarsın sonra androidde dalvik denen bişey varki uygulamaları kullanırken donanımı sömürür sonra uygulama kalite farkı var evet güncel facebook twitter gibi programlarda pek fark olmasada geri kalan uygulamalarda arayüz farkı baya ortada android programları baştan savma yazılmış gibi sonra iosta olupta androidde olmayan uygulamalar da var fifa2013 gibi ya böyle binlerce sebep sayarım ama şöyle bişey var jailbreaksiz iphone iphone değildir
- - - Eklendi - - -
Bu arada bluetoothun neden olmadığını açıklayım evet cihazda bt var ama kulaklık vb aksesuarlar be oyunlar için neden dosya alıp gönderemediğimizin sebebi ise güvenlik android gibi 20bin 30 bin tane virüs yok iosta anti virüs programlarıyla dolaşmanızada gerek yok müzik atmakta gayet basit
Ios'u kotuleyip android'i oven arkadasin eline cift cekirdek 1ghz 1gb ramli bi android telefon al birde iphone 4 al iphone 4 de tek cekirdek 1ghz islemci ve 512 ram bulunmaktadir sonra her iki cihazdanda gir o cok kullandigin facebook a sayfayi bi asagi yukari yap bak bakalim hangisi yag gibi akiyor hangisi takila takila iniyor sonra gir tarayicina ac herhangi bi sayfayi kaydir asagi dogru bak bakalim hangisi akiyor hangisi takiliyor galeriye gir hangisinde resimler daha cabuk geliyor baya bi kurcala iki cihazi uygulamalari home tusuyla kapat ama ram dolsun iyice sonra bak bakalim hangi cihaz hala ilk zamanki performansini veriyor ios bunlarin hepsini androidin kullandigi sistemin yarisiyla hic takilmadan yapabilir
Hepsinin cracki vardı kardeş bana sorsaydın 150 tln cebinde kalırdı şimdi sen 150 tl cebinden boşa harcadın diye bu telefon para tuzağı olmuyor kedi ulaşamadığı ciğere mundar derİphone neden stabil ? Çünkü adamlar boş tel satitlyorlar hiç bir özellik yok.en azindan wifi yi bile kisa yoldan açip kapayamiyorsun en basiti.alo diyorsun msj yaziyorsun email okadar başka özellik yok hee birde kamera.biraz özelllik ekleyelim yani jailberak yapacağiz mecbure ama ilk paypal dan bir hesap açalim çünkü para ödemeye devam.ve stabil çalişan alet cydia dan uygulama yüklemeye başlayainca bakin bakalim nasil kasiyor 4 sene kullandim. Aman abi kalsin şu an note 2 kullaniyorum bütün özellikler var cydia da parayla satilan uygulamalar note 2 kendinden gömülü var. Performans desen hic katmayalim zaten o kismını.iphone para tuzaği.en az 150 tl cydia para verdim basit bir uygulama mywi 20 dolar yazik note 2 bedava..kendinize iyi bakin .
Bilende Bi arkadaşta htc one önermiş eğer android alıncaksa htc one en iyisi bana göre ama iphonedan iyi değil bide tek eksiği var gpusu çok iyi ama ekranı hd olduğu için oyunlarda vs problem çıkarır
Iyi de arkadaş zaten oyun ile uğraşmayacağını söylemiş zaten ayrıca multimedya kullanımını önemsiyor bence ona en uygunu
Htc one hız, stabilite, ekran, tasarım, ses hemde android kullanıyor.
İphone neden stabil ? Çünkü adamlar boş tel satitlyorlar hiç bir özellik yok.en azindan wifi yi bile kisa yoldan açip kapayamiyorsun en basiti.alo diyorsun msj yaziyorsun email okadar başka özellik yok hee birde kamera.biraz özelllik ekleyelim yani jailberak yapacağiz mecbure ama ilk paypal dan bir hesap açalim çünkü para ödemeye devam.ve stabil çalişan alet cydia dan uygulama yüklemeye başlayainca bakin bakalim nasil kasiyor 4 sene kullandim. Aman abi kalsin şu an note 2 kullaniyorum bütün özellikler var cydia da parayla satilan uygulamalar note 2 kendinden gömülü var. Performans desen hic katmayalim zaten o kismını.iphone para tuzaği.en az 150 tl cydia para verdim basit bir uygulama mywi 20 dolar yazik note 2 bedava..kendinize iyi bakin .
Hangi ara bu kadar hız düşkünü olduk biz.Kardeşim ha 1 saniye geç açmış ha 1 saniye erken. Ne kaybedersin ? Ki arada 1 saniyeden bile az fark vardır belki.. Özellik ve kullanım rahatlığı herşeyden önemli bence.
Yani ne bileyim ya.. üzülüyorum
Birde şöyle düşün günde 10000 kere dokunduğunda 10000saniye ediyor birde böyle bakmak gerek olaya ki gerçekten aceleniz olduğunda o 1 saniye sizi çileden çıkarabiliyor
Birde şöyle düşün günde 10000 kere dokunduğunda 10000saniye ediyor birde böyle bakmak gerek olaya ki gerçekten aceleniz olduğunda o 1 saniye sizi çileden çıkarabiliyor
Sen olayı baya abartmışsın başka yerlere çekmişsin.. 10 bin çok uçuk bir rakam, neyse ben birşey demiyeceğim
2. el iPhone 4S falan ne kadara bulabilirim peki?