Neden gönderdiğim oyunlar değerlendirilmiyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
Neden gönderdiğim oyunlar değerlendirilmiyor??
birkaç kez buraya oyun paylaşımında bulundum ama hiç biri değerlendirilmedi bi ilgilenirmisniz?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eklediğiniz oyunlar sitemizde varsa konuyu siliyoruz. Eğer konuda 15 - 20 dosya linki paylaştıysanız, konuyu Sizden Gelen Yararlı Kaynaklar bölümüne; eğer eklediğiniz dosya Jar/Jad uzantılı ise Java Oyunlar bölümüne taşıyoruz. O bölümlere baktınız mı?

Ozan

Ozan

Admin
Arama özelliğini kullanarak, forum içerisind arama yapınız ve dosyanın sitede olmadıgından emin olunuz. Mevcut konular onaydan geçmeyecektir.

Özellikle "Arama" sayfasında, "Mesaj Başlıklarında Ara" seçenegi ile daha etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
eklemeye çalıştığım oyunu buldum ama os9 bölümünde forumda bulunduğunu biliyordum ama ekran boyutu farklı benimki s60 v1-v2 sanırım s40 larada uyum gösteriyo yararlı olabileceğini düşündüm ama nese :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
arama yapmadan konu açmasak iyi olur dokunulmadan duran bi sürü konu var

qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
Ozan

Ozan

Admin
Gönderdiginiz konuyu tekrar gönderin gerçekten yok oldugunu düşünüyorsanız başlığa da, sitede yok: arandı tarzında bir mesaj ile açarsanız yönetcinin dikkatini çekecektir.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya öylede bu gün de yeni telefonunuzu bu oyunla tes edin diye bi konu açtım gene değerlendirilmedi???

sitede yok
Uygulama oyun amaçlı görünsede telefonu test ettiğini açıkladığın için s60 v2 sistem uygulamalarına taşıdım kendi konularınızı profilnizden tarayıp bulabilirsiniz...

qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama oyun amaçlı görünsede telefonu test ettiğini açıkladığın için s60 v2 sistem uygulamalarına taşıdım kendi konularınızı profilnizden tarayıp bulabilirsiniz...
tşk az önce gördüm:)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet 2 kere gonderidim gecen 2 cisinde yayınlandı ama bi özelden mesj atınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt