Neden gitti gidiyorda samsung m8800 8mp 283tl çok ucuz değilmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kavak yelleri

Üye
    Konu Sahibi
Neden gitti gidiyorda samsung m8800 8mp 283tl çok ucuz değilmi?
Arkadaşlar m8800 8 mp 283 tl gitti gidiyorda içime bir kurt düştü neden bu kadar ucuz diye kayıtlı türkçe ama günümüz şartlarında öyle bi telefon 700 tlden başlar * yardımm?

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Açık Arttırmadır O

kavak yelleri

Üye
    Konu Sahibi
hayır değil kesinlikle sabit fiyat kontrol edebilirsin

sessiz_cocuk

Üye
cihazın garantisi yok var bişiler

kavak yelleri

Üye
    Konu Sahibi
öğrendim kardeş öğrendim burdan duysun herkes parçalar yansanayi batrya felan yani bunun adıda spot almayın almayacağım

asepsi

asepsi

Üye
Kore'den getirilmiş ve dolayısıyla spot konumda olan samsung modelidir kendisi. Ben aylar öncesinden almıştım şu an çok memnunum kesinlikle çakma vs tabir edilen ürünlerden değil. Tek problem garantisi olmaması, ancak şimdiye kadar garantiye ihtiyacım da olmadı. Biraz şansınıza kalmış o kadarı. Görüntülü görüşme, oyun vs yükleme gibi durumların hiç birinde kalite sıkıntısı yada problem yaşamadım. 8mp kamerası için almıştım çok da güzel çekim yapıyor. İnternete bağlanabiliyor ve sosyal paylaşım sitelerinde rahatça dolaşabiliyorum. Samsung widgetlerini telefon üzerinden yükleyip kullanabiliyorum. Şahsen tavsiye ederim arkadaşlar :bye2:

--------------- Ekleme ---------------

üstelik orijinal samsunglar da sanırım kore malı oluyor.

lacoste53

Üye
bende aldım yazılım olarak hiç bir sıkıntım yok ama şarj aleti ve batarya orjinal değil şarjı 6 saat filan gidiyor buna ne çözümün var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...