**** Neden Çıkmaya başladı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
**** Neden Çıkmaya başladı?
Farkettimde R.a.p.i.d.s.h.a.r.e İsmi geçtiğinde Site Otomatik olarak R.a.p.i.d'i | **** | haline getiriyor neden acaba ?

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bazı sitelerin isimlerine ban koyduldu. O yüzden çıkıyor ve çıkacak.

sebepde o sitelerin kullanılmasının yasak olması sanırım... adresi mesala türkiyede savcılık kararıyla kapatılmış...

'yi kullanın.

Konu Sahibi
helper007' Alıntı:
'yi kullanın.

Çok karmaşık bence Kod almak Mesaj düzenlemek falan hemenpaylas.com ideal veya paylas.com

Sitedeki "R" linkleri kullanmak için linke tıklayın,gelen hata mesajında linki ******* lerle kopyalayın,Adres satırına yapıştırın,******** yazanyere site adını yazın ve Enter.
Ben az önce denedim oluyor.

Bu rapidde çıkan * işaretleri h.emenpaylas'ta da çıkıyor.Örneğin :

Konu Sahibi
impavidus' Alıntı:
Bu rapidde çıkan * işaretleri h.emenpaylas'ta da çıkıyor.Örneğin :

Direklink verilmesi yasaklanmış bu yüzden Mesaj araçlarından "UrL ekle" ile Ekleme yapılıcak anlaşılan

ChavRash

Emekli Yönetici
PcM@STéR' Alıntı:
Biraz daha açsak.. ?
Rapid ve benzeri sitelere muhtaçlığımız giderek artacak anlamına geliyor bu. Yeni host şirketi baya tutumluymuş.. : :hayir:

Konu Sahibi
ChavRash' Alıntı:
Rapid ve benzeri sitelere muhtaçlığımız giderek artacak anlamına geliyor bu. Yeni host şirketi baya tutumluymuş.. : :hayir:

İyi de Hem Muhtacız Diyoruz, hemde **** hale getiriyoruz burasını Çözemedim Şimdi ?:

ChavRash' Alıntı:

sql taşınması zor oluyor. yoksa şu an sql de eski eklentiler var ama aktarılamadılar..

ChavRash

Emekli Yönetici
Niye? Yeniden mi server değiştirilecekte bunu yapıyorsunuz? Adam akıllı bir bilgi vermediniz gitti.. :aman:

sitenin sahibi olan arkadaşımız sql 'ün şişmesinin istemiyor.
server değişikliği şu anda yok ama ilerde olabilir.

ChavRash

Emekli Yönetici
Bizim sitenin sahibi çok şey istiyor.

imk

Üye
helper007' Alıntı:
'yi kullanın.
Onun diğer sitelerden farkı yok ondada **** çıkıyor

imk' Alıntı:
Onun diğer sitelerden farkı yok ondada **** çıkıyor
Hayır çıkmıyor.Çıksa yazabilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...