Neden Apple ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yazılım olarak desteklemesi değil problem donanım olarak yeterli kalıp kalmaması.
Androdidin 1 GHZ işlemcili telefonlarının akıcı çalıştırmadığı oyunları iphone 600 mhz de çalıştırıyor.

Yazılım .

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Ya bu olay oyun ve uygulamadan ziyade biraz da zenginlik , lüks hayat ve sosyete ortamın ifadesi gibi geliyor bana çünkü bir çok apple kullanıcısının cihazından 10 uygulamadan ötesi yok.

Televizyonda bakıyorsunuz dikkat edin oyuncuların hepsinde iphone var yahu okul dizisinde bile adamlar züğürt rolü oynuyor telefon konuşması olunca elinde iphone var bu ne demek merak ve özenti insanları teşvik ediyor parası olan sırf hava için alıyor yoksa o uygulama bu uygulama filan hepsi hava civa bu da benim görüşüm.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu olay oyun ve uygulamadan ziyade biraz da zenginlik , lüks hayat ve sosyete ortamın ifadesi gibi geliyor bana çünkü bir çok apple kullanıcısının cihazından 10 uygulamadan ötesi yok.

Televizyonda bakıyorsunuz dikkat edin oyuncuların hepsinde iphone var yahu okul dizisinde bile adamlar züğürt rolü oynuyor telefon konuşması olunca elinde iphone var bu ne demek merak ve özenti insanları teşvik ediyor parası olan sırf hava için alıyor yoksa o uygulama bu uygulama filan hepsi hava civa bu da benim görüşüm.

Aynen katılıyorum :)

PriZm

PriZm

Üye

Tamamen katılıyorum.

önceki sayfada bir arkadaş iOS dünya geneli kullanımının %15 olduğunu söylemiş.
bunun %10'unun telefondan anlamayan Appstore-iTunes nedir bilmeyen sadece kilit aç menüde sağ-sol yap kilitle ve "cool" takılanların oluşturduğu bir kesim olduğu konusunda bahse girerim.

avcitalip

avcitalip

Üye
IOS daha eski bir sistem doğal olarak daha çok uygulama var ayrıca ios arkadaşların dediği gibi geliştiricilere daha çok para kazandırıyor herşeyden önce :apple: ismi var forumda smileyini yapmış adminlerimiz gel gelelim diğer markaların smileyleri yok
.

MrExpert

MrExpert

Üye
uygulamalar hariç geri kalan tercih meselesi bakın iphonelar androidden daha stabil ama hiç özelleştirilemiyor en fazla duvar kağıdını değiştiriyorsun ama android'de cihazını kendine göre değiştirebilir istediğini yaparsın beat's audio yükler launcher(tema) yükler durum çubuğu değiştirir ne istersen yapabilirsin s3'de iphone 5 de güzel telefon önemli olan senin nasıl kullandığın

Sen hiç jb yapılmış iphoneda neler yapılabileceğini bilmiyorsun heralde.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
androıd bınlerce cıhazda %75 ios 5-6 cıhazda %15... ? fark ortada

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Apple biraz daha gelişmiş bence :)

aziztopcu

aziztopcu

Üye
Olaya farkli bakis getiricem . Telefonlarinizda olan programlarin kactanesini tam anlami ile kullaniuosunuz ? Yafa verdiginiz o uygulama sayisinin yarisini biliyomusunuz cihazinixca mevcutmu ? Ben iphone 4s kullandim uzun hi sure sonra ekrani ve tipi hos dihe s3 aldim. Kullangim uygulama pek yok facebook twitter haber gazete mobil tarayici kamera mp3 muzik msj arama video oyun eglence programlari vs . Hepside symbian dahil her sisitemde var yegerince .yeterki yetinmesini biliniz . Bence bakilan sey kalite uzun omurluluk kullanis amaciniz kasa yapisi ve fayanikliligi sebeke anten ahize kulaklik konusma vs seyler olmali madem uygulama icin aliyosunuz telf yerine tablet alin bence en mantiklisi ve en dogrusu her zamanda yaninda tasirsin var oyle insanlar ve bikac senehe dahafa articak . demek isgedigim her iki cihaxida kullandim epeyce . Suanda s3 kullaniyorum . Veri alisverisi yapmam diyorsaniz eger en iyisi iphone 4s- 5 tir. Ben o kadat stabil ve harika calisan bir sistem gormedim . Adamlar cohazin icjndeki en kucuk kablonun yerlesmesini bile gunlerce calisma sonucu belirliyo duzen ve tertip harika .SIDDET LE IPHONE TAVSIYE EDRRIM EN KISA ZAMANDA S3 U SATIP IPHONE 5 ALICAM

plajterligi

plajterligi

Üye
Apple daha kaliteli geliyor. Asla vazgeçmeyi düşünmüyorum.

ka_za

ka_za

Üye

İcimdekileri aynen dökmüşsün :thumbup:

pckobat_78

Üye
Farklı bir asaleti vardı ama bence artık milletin bakın benimde param var demek için aldığı bir cihaz görevini üstlendi. Çoğu kişi bilmeden bakmadan alıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt