Furkan Emekli
Üye
Yazılım olarak desteklemesi değil problem donanım olarak yeterli kalıp kalmaması.
Androdidin 1 GHZ işlemcili telefonlarının akıcı çalıştırmadığı oyunları iphone 600 mhz de çalıştırıyor.
Yazılım .
Yazılım olarak desteklemesi değil problem donanım olarak yeterli kalıp kalmaması.
Androdidin 1 GHZ işlemcili telefonlarının akıcı çalıştırmadığı oyunları iphone 600 mhz de çalıştırıyor.
Ya bu olay oyun ve uygulamadan ziyade biraz da zenginlik , lüks hayat ve sosyete ortamın ifadesi gibi geliyor bana çünkü bir çok apple kullanıcısının cihazından 10 uygulamadan ötesi yok.
Televizyonda bakıyorsunuz dikkat edin oyuncuların hepsinde iphone var yahu okul dizisinde bile adamlar züğürt rolü oynuyor telefon konuşması olunca elinde iphone var bu ne demek merak ve özenti insanları teşvik ediyor parası olan sırf hava için alıyor yoksa o uygulama bu uygulama filan hepsi hava civa bu da benim görüşüm.

Tamamen katılıyorum.Ya bu olay oyun ve uygulamadan ziyade biraz da zenginlik , lüks hayat ve sosyete ortamın ifadesi gibi geliyor bana çünkü bir çok apple kullanıcısının cihazından 10 uygulamadan ötesi yok.
Televizyonda bakıyorsunuz dikkat edin oyuncuların hepsinde iphone var yahu okul dizisinde bile adamlar züğürt rolü oynuyor telefon konuşması olunca elinde iphone var bu ne demek merak ve özenti insanları teşvik ediyor parası olan sırf hava için alıyor yoksa o uygulama bu uygulama filan hepsi hava civa bu da benim görüşüm.
uygulamalar hariç geri kalan tercih meselesi bakın iphonelar androidden daha stabil ama hiç özelleştirilemiyor en fazla duvar kağıdını değiştiriyorsun ama android'de cihazını kendine göre değiştirebilir istediğini yaparsın beat's audio yükler launcher(tema) yükler durum çubuğu değiştirir ne istersen yapabilirsin s3'de iphone 5 de güzel telefon önemli olan senin nasıl kullandığın
Gidipte otg-TV-out gibi özellikler ekleyemezsin ama.. Androiddeki hack yine çok daha avantajlı..
Sen hiç jb yapılmış iphoneda neler yapılabileceğini bilmiyorsun heralde.
Gidipte otg-TV-out gibi özellikler ekleyemezsin ama.. Androiddeki hack yine çok daha avantajlı..

o konuyu bilmiyorum.ama androidde de yapamayacağın şeyler yok gibi.
Ben daha çok kişiselleştirme konusunda kastetdim![]()
Ya bu olay oyun ve uygulamadan ziyade biraz da zenginlik , lüks hayat ve sosyete ortamın ifadesi gibi geliyor bana çünkü bir çok apple kullanıcısının cihazından 10 uygulamadan ötesi yok.