Neden Apple ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye

Ama birazdaha zahmetli hala doğru dürüst ios6 jb bile çıkmadı. Ve kullanıcıların çoğu garantiden çıkıyor diye jailbreak yapmıyor.

Hayır jbsizde oluyor 25PP programı ile ve emin ol data dosyasını bul apkyı kur doğru düzgün dosyaları bul falan bunlardan daha kolay :)

carcinoma

Üye
ben iphone 4 (4s te var eşimde aynısı) ten s3 geçtim dehşet bir rahatlık ve esneklik var :) çok mutluyum. iphone resmen cendereymiş ve beni sıkmış. bu telefon, android acaip fonksiyonel ve kişiselleştirilebilir. güncelleme olayı başlı başına eziyettir iphoneda şimdi ise 5 dk da (4.1.2 ile) bir sürü canavar özellik geldi. şimdiye kadar neden girmemişim bu işe çok üzüldüm desem yalan olmaz. eşimin telefonunu elime alınca artık kafayı yiyorum resmen :) uygulama olayıda çok sürmez düzelir. iphone sadece amerika hatrına ayakta bence.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
Symbianize

Symbianize

Üye
Çalışıyor

-Emre

-Emre

Üye
marka. insanlarda bir marka takıntısı var iphoneu olan prestijli, zengin gibi görünüyor. Ayrıca ben şu ana kadar "çok gerekli" iosda olup da androidte olmayan uygulama görmedim. adamlar whatsapp i bile parayla satıyor. hoş androidte de 1 yıl sonra paralı ama olsun.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Düşündümde; 2011 yılında android uygulama sayısı 160.000 civarı idi sadece 2 yılda 4 katına çıktı(750.000). Bence android bu hızla giderse 1 sene sonra apple'daki uygulama çeşitliliğine rahat ulaşır zaten şuan apple'da ne ararsan android'de var olmayanlarında ileriki zamanlarda geleceğini tahmin ediyorum. Hatta 2 sene sonra Neden Android ?? başlıklı bir konu açarsam şaşırmayın bilgilendiren herkeze teşekkürler :)

Dostnametr

Üye
Uygulama Androidde çok olsa ne olacak ki.Her cihazda çalışıyor mu ?
İphone alan adam en az 2-3 sene güncelleme alıyor yeni çıkan tüm oyunları neredeyse sorunsuz oynuyor ya android ?

Güncellemelerimiz üreticilerin insafına kalmış durumda.Bugün aldığın telefonun 1 sene sonra çıkacak oyunu çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorsun.

furkey

Üye
Uygulama Androidde çok olsa ne olacak ki.Her cihazda çalışıyor mu ?
İphone alan adam en az 2-3 sene güncelleme alıyor yeni çıkan tüm oyunları neredeyse sorunsuz oynuyor ya android ?

Güncellemelerimiz üreticilerin insafına kalmış durumda.Bugün aldığın telefonun 1 sene sonra çıkacak oyunu çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorsun.

Su anda çıkan uygulamalar bile en iyi ihtimalle 2.1 (2-3 sene öncesinin işletim sistemi) en kötü ihtimalle 1.6 (muhtemelen androidin varlığını bilmiyordun o aralar o kadar eski) sürümlere kadar destekliyor. Yani evet her cihazda çalışıyor...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kullanici kalitesi fazla uygulama satin alan kisi sayisi fazla uygulama cikarinca her cihaz icin ayri ayri optimizasyon derdi yok ??

E daha ne olsun bu durumda gelistirici neden android e cikarsin ki ?

uMTOku

Üye
Galaxy S2 iphone 5 ve lumia 920 sahibi biri olarak androidin yüzüne bakmam şişme yapan bir sistem almam S3de kullandım ama para israfı
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

komando04

komando04

Üye
daha stabil ve zengin

PriZm

PriZm

Üye
Appstore da da neredeyse her uygulamanın demo sürümü mevcut.uygulama sayısı neredeyse 2 katına çıkıyor..

Ayrıca iOS a çıkan her uygulama artık play store'a da çıkıyor..

Ayrıca birisi action movie fx demiş.orjinal değil ama aynı efektleri kullanan bir kopyası vardı.ama markette yok.internette araştır derim.

enterneoll

enterneoll

Üye
uygulamalar hariç geri kalan tercih meselesi bakın iphonelar androidden daha stabil ama hiç özelleştirilemiyor en fazla duvar kağıdını değiştiriyorsun ama android'de cihazını kendine göre değiştirebilir istediğini yaparsın beat's audio yükler launcher(tema) yükler durum çubuğu değiştirir ne istersen yapabilirsin s3'de iphone 5 de güzel telefon önemli olan senin nasıl kullandığın

IVI-Elia

Üye
Biz ne yapalım

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben android telefonumdan son derece memnunum daha fazla param olsa galaxy no II alırım. İşin tuhafı 1,5 2 milyarın varken apple almak, hadi diyelim aldın telefonu bu telefonda arttırılabilir hafıza yok, normal boyutlarda simkart yok, arka kapağı açılmadığı için bataryası değişmez yedek batarya eklenemez,home ekranı yok,widget'lar yok,canlı duvar kağıdı yok,menü sadece dokuz ekrandan oluşuyor(100'den fazla uygulama yüklenemez),launcher (tema) hiç yok! android'te bedava olan en kötü uygulama bile 1$dan başlıyor, flash player yok,arkadaşının bilgisayarında itunes yoksa (genellikle yoktur) telefonunu usbden bağlayamassın bağlasan bile veri göndermen kısıtlı olur,bluetooth var ama başka cihazına hiçbir veri gönderme yok. Adım gibi biliyorum bazı arkadaşlar çıkacak jailbreak yaparım diyecek, o zamanda garanti gider ayrıca telefon bozulduğunda hiç çalışmıyorsa nasıl reset atacaksın? Konuyu açarken android'in tek eksisi uygulamalar demiştim ama çoğu android'te flash player var zaten uzman tv'ye girip videoları izleyebilirken niye uygulamasını indireyim bu kadar kısıtlı bir telefona 300 lira olsa vermem ama bir araba parası bayılanlarada YUH diyorum başkada birşey demiyorum...

Dostnametr

Üye
Su anda çıkan uygulamalar bile en iyi ihtimalle 2.1 (2-3 sene öncesinin işletim sistemi) en kötü ihtimalle 1.6 (muhtemelen androidin varlığını bilmiyordun o aralar o kadar eski) sürümlere kadar destekliyor. Yani evet her cihazda çalışıyor...

Yazılım olarak desteklemesi değil problem donanım olarak yeterli kalıp kalmaması.
Androdidin 1 GHZ işlemcili telefonlarının akıcı çalıştırmadığı oyunları iphone 600 mhz de çalıştırıyor.

alenkolik

alenkolik

Üye
Galaxy S2 iphone 5 ve lumia 920 sahibi biri olarak androidin yüzüne bakmam şişme yapan bir sistem almam S3de kullandım ama para israfı
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Bu senin şahsi düşüncen tabi ;)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İş kullanıcıda bitiyor misal ben telefonumda bi süre aynı launcheri kullanınca sıkılıyorum :D 2 hafta da bir ROM yüklerim istediğim gibi özelleştirebiliyorum kurcalıyosun androidi çözüyosun.Temalardan tut herşeyi tamamen sen yapıyosun sen telefonun esiri değil telefon senin esirin oluyo şöyle örnek vereyim Bilgisayardaki Admin ve misafir hesabı gibi :)
İPhone marka,kalite ön planda tamam lafım yok fakat hiç bişeyi değiştiremiyosun adamlar sistemi nasıl kuruyosa sende öyle kullanmak zorundasın sırf duvar kağıdı değiştiyiosun :) Android stabil değik kasıyo şişiyor demişsiniz geliştirilen ROMlar var gayette stabil :) ve ayrıca açık konuşalım iphone 2-3 yıl güncelleme alıyor demişsiniz 2-3 yıl hanginiz bir akıllı telefonu kullanabilir ki ya camı gider ne bilim düşer bi zarar gelir kaybolur sonuçta akıllı telefon düştüğü an gidiyo bu kadar önem vermeyin teknoloji çağında yaşıyoruz hergün yeni telefon yeni sistemler geliyor sürekli farklı telefon denemek lazım iphone alıp 2-3 yıl telefon kullanmam diyen var mı ? bence olmasın sırf bir telefona bağımlı kalmayın. :)

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca 2012 yılı sonunda android'in kullanım oranı %75'e yükselirken ios kullanım oranı %15 diğer işletim sistemleri %10 (windows phone,blackbery rım ve nokıa symbian) kullanım oranına sahip...

furkey

Üye
Yazılım olarak desteklemesi değil problem donanım olarak yeterli kalıp kalmaması.
Androdidin 1 GHZ işlemcili telefonlarının akıcı çalıştırmadığı oyunları iphone 600 mhz de çalıştırıyor.

donanım optimizasyonu iyi ben ona bişey demiyorum ama sen bi iphone 3gs de shadowgun oyna dediğimi anlarsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt