Valla ben android telefonumdan son derece memnunum daha fazla param olsa galaxy no II alırım. İşin tuhafı 1,5 2 milyarın varken apple almak, hadi diyelim aldın telefonu bu telefonda arttırılabilir hafıza yok, normal boyutlarda simkart yok, arka kapağı açılmadığı için bataryası değişmez yedek batarya eklenemez,home ekranı yok,widget'lar yok,canlı duvar kağıdı yok,menü sadece dokuz ekrandan oluşuyor(100'den fazla uygulama yüklenemez),launcher (tema) hiç yok! android'te bedava olan en kötü uygulama bile 1$dan başlıyor, flash player yok,arkadaşının bilgisayarında itunes yoksa (genellikle yoktur) telefonunu usbden bağlayamassın bağlasan bile veri göndermen kısıtlı olur,bluetooth var ama başka cihazına hiçbir veri gönderme yok. Adım gibi biliyorum bazı arkadaşlar çıkacak jailbreak yaparım diyecek, o zamanda garanti gider ayrıca telefon bozulduğunda hiç çalışmıyorsa nasıl reset atacaksın? Konuyu açarken android'in tek eksisi uygulamalar demiştim ama çoğu android'te flash player var zaten uzman tv'ye girip videoları izleyebilirken niye uygulamasını indireyim bu kadar kısıtlı bir telefona 300 lira olsa vermem ama bir araba parası bayılanlarada YUH diyorum başkada birşey demiyorum...