Neden Apple ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Neden Apple ?
Google play'de ve Apple store'da 700.000 geçkin uygulama olduğunu biliyorum. İkisininde uygulama sayısı neredeyse birbirinin aynısı, ayrıca android kullanım oranı iphone'dan kat ve kat daha fazla olmasına rağmen, neden birçok uygulama sadece apple'a çıkıyor? Bazıları sonradan android'e çıkarken bazıları hiç çıkmıyor? Konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum...

şu sıralar apple'a (ios) çıkıpta android çıkmayan uygulama pek yok.

Uygulama üreticileri Apple'dan daha fazla kazanıyorlar. En büyük sebep bu.

Tepkiler: 61semih ve suat1111
    Konu Sahibi
Örneğin:kanal d,vatan bilgisayar,uzman tv,sorularla islamiyet,mynet çanak okey vb.

rapman

Üye
apple daha prestijli.

Şöyle bir olayda var. Piyasanın en çok kullanılan işletim sistemi Android olduğu için çok fazla sayıda Android cihaz var ve bu oyunlar hepsini senkronize edilerek çıkıyor yani Apple'ın cihazları az olduğu için kısa bir sürede ve ilk olarak Apple'a çıkıyor.

Apple uygulama üreticilerine çok daha fazla ücret veriyor arkadaşlar. Birde Android de isteyen hiç bir işlem yapmadan Apk olarak ücretsiz yükleyebiliyor fakat Iphonelarda falan jailbreak yapılması gerekli çoğu kişide yapmak istemeyip ücretli alıyor. Zaten Türkiyeyi baz almayın yurt dışında ki Apple kullanıcıları gayet bonkörler alışveriş konusunda çok fazla sayıda uygulama alıyorlar. Ben android kullanıyorum ve gerçekten seviyorum ama şöyle bir durum var ; Benim en yakın arkadaşım uzun zamandır Iphone kullanıyor ve cidden Applestore çok kaliteli programlar içeriyor. Bir çok güzel uygulama sırf paradan dolayı androide gelmiyor. Şuanda zaten Apple storeda 1 milyar uygulama varken Googleplayde 700 milyon tane var. Ama çok hızlı gelişen bir mağazamız var ben inanıyorum en geç 1,5 sene içerisinde eşitlenecek mağazalar

Konu Sahibi
Yani apple'a uygulama geliştirmek daha kolay ücretli uygulama geliştirenler android'e göre daha fazla para alıyor diyebilir miyiz?

Bir dakika Appstore ile G.Play birmi ? O programların yarısı çifter çifter üçer üçer her marka için ayrı uygulama bile var 700bine aldırış etme ayrıca fifa13 ve realracing 3 çıkmayacakmış androide ayrıca bütün iphone uygulamaları (arayüz ,kullanış ) bakımından androiddekinden iyi bu benim yorumum tabi birde appleın pazarı daha elit

Androidinde sonu symbian gibi olursa bir daha telefon almicam

Tepkiler: MertcaN9

MrExpert

Üye
Androidde herşeyi ücretsiz yükleyebiliyorsun bu yüzden apple bu konuda 1 adım önde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...