Hasand. Üye onurw58' Alıntı: Android i özelleştirmek,Ios ile hava amak,Symbianda efsaneleri yaşatmak için vardır. Genişletmek için tıkla ... Symbian daha çok özelleştırılebiliyor
onurw58' Alıntı: Android i özelleştirmek,Ios ile hava amak,Symbianda efsaneleri yaşatmak için vardır. Genişletmek için tıkla ... Symbian daha çok özelleştırılebiliyor
onurw58 Üye Hasand.' Alıntı: Symbian daha çok özelleştırılebiliyor Genişletmek için tıkla ... bence hiç öyle diğil symbianın özelleştirilmesi tema,birkaç widget ve launcherdan ibağret
Hasand.' Alıntı: Symbian daha çok özelleştırılebiliyor Genişletmek için tıkla ... bence hiç öyle diğil symbianın özelleştirilmesi tema,birkaç widget ve launcherdan ibağret
Hasand. Üye onurw58' Alıntı: bence hiç öyle diğil symbianın özelleştirilmesi tema,birkaç widget ve launcherdan ibağret Genişletmek için tıkla ... Yok aslında çok mesala tema,widget,andromenu mod, josslauncer mod ları var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
onurw58' Alıntı: bence hiç öyle diğil symbianın özelleştirilmesi tema,birkaç widget ve launcherdan ibağret Genişletmek için tıkla ... Yok aslında çok mesala tema,widget,andromenu mod, josslauncer mod ları var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onurw58 Üye xmustx' Alıntı: Alemin kralı olduğu için Genişletmek için tıkla ... şu anlık öyle olabilir ama yakında androide ve ıosa kafa tutucak hatta belkide onu geçecek bir işletim sistemi çıkacak
xmustx' Alıntı: Alemin kralı olduğu için Genişletmek için tıkla ... şu anlık öyle olabilir ama yakında androide ve ıosa kafa tutucak hatta belkide onu geçecek bir işletim sistemi çıkacak
furyzer0 Üye onurw58' Alıntı: şu anlık öyle olabilir ama yakında androide ve ıosa kafa tutucak hatta belkide onu geçecek bir işletim sistemi çıkacak Genişletmek için tıkla ... Ona bakılırsa windowstan daha iyi potansiyellere sahip bir suru işletim sistemi var ama yıllardır windows %80-90 larda pc sektöründe. İos ve androidde en az 5 yıl daha tepede duracaktır bence mTalk'tan gönderildi
onurw58' Alıntı: şu anlık öyle olabilir ama yakında androide ve ıosa kafa tutucak hatta belkide onu geçecek bir işletim sistemi çıkacak Genişletmek için tıkla ... Ona bakılırsa windowstan daha iyi potansiyellere sahip bir suru işletim sistemi var ama yıllardır windows %80-90 larda pc sektöründe. İos ve androidde en az 5 yıl daha tepede duracaktır bence mTalk'tan gönderildi
onurw58 Üye xmustx' Alıntı: Bizimle paylaşırmısın Sayın yazılımcı @onurw58 Genişletmek için tıkla ... Galiba yanlış anladın beni
xmustx' Alıntı: Bizimle paylaşırmısın Sayın yazılımcı @onurw58 Genişletmek için tıkla ... Galiba yanlış anladın beni