Neden Android?

Sponsorlu Bağlantılar

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Ram canavari derken oyunlarin cok ram yemesini kastediyor sanirim

N. O. T. E. 2

Üye
tartısmasız basta ozgurlugu
Akıcılığı (yavas diyen arkadaslar telefonun modeline baksın adam 512 mb ramli tel. Kullanıyo tel. Donuyo diyo... Tabi donar :D)
Kesilmeyen yazılım destegı s2 ye bakın almadığı sistem kalmadı daha 5.0 bile kesin verilmeyecek diye soylenti yok. Alsada sasırmam. Sanırım almaz samsung s2 den vuracağı parayı vurdu. :)

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
S e bile jb cikti daha ne olsun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bırakamıyoruz android'i bana en çok çektiren sistem ama tadı bir başka.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve PriZm

xxgsliemrexx

Üye
ben öncelikle googlenin yaptığı herşeyin arkasındayım ve güveniyorum google şu ana kadar yanlış iş yapmadı yapmaz da ve özgürlükçü bir insanım kısıtlama istemiyorum yok millete havam olsun diye bi telefona 3 milyar para vermem

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
post_deleted

Son düzenleme:
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Konuyu [emoji317][emoji317][emoji317][emoji317][emoji317] mislarrrr

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7

007wolverine

007wolverine

Üye
Android 5 ile gerçekte çok şey değişti .Ram sıkıntısı neredeyse cekmezsiniz.Çünkü android gereksiz gordugunuz uygulamaları kapatır.ART ile gizle gorulur bir iyileşme var.Ustelik uygulama yapmak isterseniz kendi kütüphanesi bile yeterli olur .
Kursa gitmeden bile anlayabilirsiniz.tabii ingilizce şart biraz

slymn78

Üye
Androiddeki özgürlük hic bir telefonda yok. Paralı oyunlari ucretsiz indirirsin. Kullanimi bana gore daha kolay. Surekli yeni bir model uretiliyor. Iosa gore ucuzdur. Fakat kasabiliyor iosda oyle birsey yok ios stabildir.

furyzer0

furyzer0

Üye
Androiddeki özgürlük hic bir telefonda yok. Paralı oyunlari ucretsiz indirirsin. Kullanimi bana gore daha kolay. Surekli yeni bir model uretiliyor. Iosa gore ucuzdur. Fakat kasabiliyor iosda oyle birsey yok ios stabildir.
Androiddeki özgürlük açık kaynak olmasıyla alakalı sailfish os tizen ubuntu phone bunlar da android kadar özgür neticede tabi android çok daha popüler olduğu için bir takım avantajları var ancak özgür olmak için yaptığın root tarzı işlemler de senin güvenliğini bitiriyor kaç yıldır kullanıyorum virus girmedi diye düşünmeyin artık virüsler cihazları çökertmek amaçlı ergenler tarafından yazılmıyor daha çok veri hırsızlığı için yapılıyor bir virüs bulaştıktan sonra ruhun bile duymayabilir. Ancak etkileri kolay kolay fark edilmediği için çoğu dert etmez. Paralı oyunların ücretsiz olması herkes için bir avantaj değil sonuçta adamın emeği var sen onun emeğini para ödemeden alman doğru bir davranış değil stabil olma konusu ise doğru kullanınca hiç sorun çıkmaz benim 300 tllik tabletim 1 yıldır kullanıyorum antutudan43k puan alıyor oyun performansı çok iyi androidde sadece amiral gemi üretse o da ios kadar stabil olur

Sent from mTalk using lumia950

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bilgisayarda yaptığın birçok olayı elindeki cihazda yapmamı sağladığı için ben seviyorum .

onurw58

onurw58

Üye
Android i özelleştirmek,Ios ile hava amak,Symbianda efsaneleri yaşatmak için vardır.:bigstar::yuru

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Takipçi Satın Al

Üst Alt