crazy_oruc
Üye
hiç aynı anda o kadar açma gereği duymadım. tarayıcı mesajlaşma müzik çalar ve app killer . Aynı anda en fazla bu kadar. Oyun oynarken diğerlerini kapalı tutuyorum, batarya ömrü önemli![]()
senin için sorun değil o zaman

hiç aynı anda o kadar açma gereği duymadım. tarayıcı mesajlaşma müzik çalar ve app killer . Aynı anda en fazla bu kadar. Oyun oynarken diğerlerini kapalı tutuyorum, batarya ömrü önemli![]()

senin için sorun değil o zaman![]()

Kardeş Benim C7 im Defalarca Düşmesine Rağmen Banamısın Demedi Arkadaşımın Android Telefon Yere Düştü Ekran Pert. Sırf Oyun Uygulama İçin Alacaksan Al Ama Gene Google Virüs Kaynıo Benim C7ime Bir Kere Virüs Girdiğini Görmedim. Artı Birde Androitte Oyun Oynamak İstiosan Ya Galaxy Alacaksın Yada HTC Onlar Da En Az 1000 Tl Yatırım İstiyor. Donanımsa Symbian Yazılımsa Androit Ve Benim Sözüm Her Zaman Symbian

Kardeş Benim C7 im Defalarca Düşmesine Rağmen Banamısın Demedi Arkadaşımın Android Telefon Yere Düştü Ekran Pert. Sırf Oyun Uygulama İçin Alacaksan Al Ama Gene Google Virüs Kaynıo Benim C7ime Bir Kere Virüs Girdiğini Görmedim. Artı Birde Androitte Oyun Oynamak İstiosan Ya Galaxy Alacaksın Yada HTC Onlar Da En Az 1000 Tl Yatırım İstiyor. Donanımsa Symbian Yazılımsa Androit Ve Benim Sözüm Her Zaman Symbian
"benim C7'im düştü birşey olmadı arkadaşımın android telefonu düştü ekran pert"Kardeş Benim C7 im Defalarca Düşmesine Rağmen Banamısın Demedi Arkadaşımın Android Telefon Yere Düştü Ekran Pert. Sırf Oyun Uygulama İçin Alacaksan Al Ama Gene Google Virüs Kaynıo Benim C7ime Bir Kere Virüs Girdiğini Görmedim. Artı Birde Androitte Oyun Oynamak İstiosan Ya Galaxy Alacaksın Yada HTC Onlar Da En Az 1000 Tl Yatırım İstiyor. Donanımsa Symbian Yazılımsa Androit Ve Benim Sözüm Her Zaman Symbian
arkadaşının android telefonu neydi?!?
"benim C7'im düştü birşey olmadı arkadaşımın android telefonu düştü ekran pert"
bu nasıl bir mantıktırarkadaşının android telefonu neydi?!?

"benim C7'im düştü birşey olmadı arkadaşımın android telefonu düştü ekran pert"
bu nasıl bir mantıktırarkadaşının android telefonu neydi?!?
bir telefonu ve bir sistemi karşılaştırıyorsun. Şöyle karşılaştırma yapalım adil olsun, SII ve C7![]()
telefonda oyun mu oynanırbütün symbian 3 hd oyunları elimde ama tek speedx ile shift oynuyorum oda arada sırada
)
- - - Eklendi - - -
oyunda grafik kalitesine bakarım ona göre oynarım zaten telefondaki oyunlarda grafik diye bişey yok![]()
Kardeşim sen ne iciyorsun? Marketten o kadar program vs ınıdırıdm tek vurıs gırmedı acaba sorun sendemı?
Xperia neo v aldım 760 tlye acmadigi oyun yok? overlok yaparak işlemcı 1.9 ghz cıkıyor yani 2000 tl vermene gerek yok.
Tamam nokia fanısında hic android hakkında bilgin yok atıp tutuyorsun.
1.Android açıklamaz.Virüs araştırma firmaları açıklar.Bana Bilmiyorsun Diyene Bak Android Kendi Açıkladı Çoğu Uygulamasında Virüs Olduğunu Neyin Kafasındasın Sen ? Millet Birşey Bilmeden Konuşuyor Bide Burda Artislik Taslıyor Arkadaşımın Camı Kırılmadan Önce 1 Hafta Telefonları Takas Ettik Bi Virüs Taraması Yaptım 153 Virüs Açtırma Benim Ağzımı Ayrıca Görürsün Overlocku İlerde Telefon Elinde Patlayınca O Zaman Verirsin 2000 Lira

1.Android açıklamaz.Virüs araştırma firmaları açıklar.
2.arkadaşın bilinçli kullanıcı değildir-yada hangi virüs programı ile tarama yaptın?
3.Overclock ile telefon patlamaz![]()
1 Bir Android Forum Sitesinde Gördüm
2 Antivirüs Programı Yükleyip Tarama Yaptım
3 Patladığına Şahit Oldum
He Birde Bılgisayarda Tarama Yaptım Norton Eset Ve Bitdefenderla
o minicik telefon patlıyosa i5 işlemciler i7 işlemcilerinde turbo boost yaparken patlaması lazım telefonun aldığı en fazla 200mhz turbo boostun kazandırdığı 1ghz e yakın biliyorum ne alaka diyeceksiniz ama ikiside işlemci sonuçta.
1.Sonuçta Antivirüs Firmaları açıklıyor değilmi?
2.Hangi program?!?!?
3.görsel olmadan inanmam.telefonda overclock ile patlamasının imkanı yok.telefon en fazla reset atar.
3.o taramayı symbianlı bir telefon'a da yapsan aynı virüs varsa onda da çıkar![]()