Necati: G.saraydan Ayrılacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Necati: G.saraydan Ayrılacağım
"Galatasaray’dan ayrılacağım"

Galatasaray’da birçok eksiğe karşın alınan Konya galibiyetinden çok, Necati ile taraftarlar arasında yaşanan olayın yankıları sürüyor. Golcü oyuncu, taraftarların kendisine gösterdiği tepkiden sonra içini Cumhuriyet’e döktü.. Bu şekilde
gündeme geldikleri için üzgün olduklarını belirten Necati, “Benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum. Birkaç kişinin yaptığını tüm taraftarlara mal edemeyiz. Ancak huzursuzum. Bu kişiler taraftar gruplarının sözde liderleri. Kendilerini
kulübün yönetisi gibi görüyorlar” şeklinde isyan etti. Yaşanan olayı ailesine bile anlatmakta güçlük çektiğini belirten Necati, “Televizyondan duyduklarında çok korkmuştu eşim. Olayı telefonda anlatırken güçlük çektim. Yaşanan olay kesinlikle
planlı. Kavga çıkarmak için yenilmemezi bekliyorlardı. Ancak kazandık. Benimle görülecek bir hesapları varmış. Mehmet (tribün lideri lakabı sosyete Mehmet) ‘bana küfür etti’ demiş. Bu kesinlikle yalan. Bu kişiler soyunma odalarının koridorlarında cirit atıyorlar. Belki bu olay bazı önlemleri beraberinde getirir. Galatasaray’da çok güzel günlerim oldu. Ancak bu saatten sonra kalmam bana zarar verecek. İlk kötü sonuçta yine üzerimize gelecekler. Yani hep fırsat kollayacaklar. Sezon sonu gitmek istiyorum. Türkiye’den ayrılacağım. Almanya’dan ve Hollanda’dan bazı teklifler almıştım. Eşimle beraber oturup karar vereceğiz. Bu tür sorunlar sadece büyük kulüplerde olmuyor. Daha önce Adanaspor’da da taraftarlarla yaşadığım bazı tatsızlıklar olmuştu” şeklinde konuştu.

S1FR3K1R1C1

Üye
Arkadaşlar Ben Galatasarayın sonunu Pek iyi Görmuyorum..

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Bazı taraftarlar destek olacağına köstek oluyor, bu nasıl taraftarlık?

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(maawii &#064; Jan 24 2006, 10&#58;57 AM) [post=261643]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bazı taraftarlar destek olacağına köstek oluyor, bu nasıl taraftarlık?
[/b][/quote]ewet ya bende bunu anlamadım Olmaz olsun Öyle Taraftar...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Haklı Necati , GS&#39;de artık mutlu deeğilmiş , maç içindeki surat ifadesinden de belli oluyordu ve paralarını da alamaması bahanesi olabilir. ( Gerçi bahanesi var ama )

kurt bey

kurt bey

Üye
ben onlara taraftar değil paralı asker diyorum. klüp içinde kim kime gıcıksa gidip amigo denen kişilere para veya bedava maç bileti verip küfür ettiriyolar yada necatiye yapıldığı gibi fiziki müdahalede bulunuyorlar.

kurt bey

kurt bey

Üye
ben onlara taraftar değil paralı asker diyorum. klüp içinde kim kime gıcıksa gidip amigo denen kişilere para veya bedava maç bileti verip küfür ettiriyolar yada necatiye yapıldığı gibi fiziki müdahalede bulunuyorlar.

hidayet

hidayet

Üye
üzücü bir durum

CK1991

CK1991

Üye
Çok üzüldüm

eon

Üye
isimiz hikaye arkadaslar &#33; fener rastgele mac alirdi son dakikalarda... aydin diye bir cocuk helal olsun bizi son dakikada kurtardi ama buralara kadar dustuk yaniii... sonra bir huzursuzluk aldi basini gidiyor.... allah sonumuzu hayir etsin.....

Caine

Caine

Üye
valla neconun paşa gönlü bilir heralde gitmek isterse kimse zorla tutmayacakdır. böyle bir zor dönemde ufak bir olayla takımdan ayrılmayı düşünecek bir adamsa allah yolunu açık etsin

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
necati galatasaray.org&#39;da yayinlanan aciklamasinda
ayrilicagina iliskin bi demecinin olmadigi belirtti.....

basin satis ugruna yalan haber yazmayi cok seviyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt