Ne Zaman Turkcell'e Geçebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Ne Zaman Turkcell'e Geçebilirim ?
Arkadaşlar 09.05.2013 tarihinde Vodafone'a geçmek için başvurdum hattım 15.05.2013'te açıldı. Geçtim ama hiç memnun değilim. Turkcell'e tekrar geçmek istiyorum ne zaman geçebilirim ? Tl'lerim de eksiksiz gelir mi ?
 


marist

marist

Üye
Tam olarak bilmiyorum ama operator değiştirdikten sonr sa 30 gün geçmesi gerekirmiş , sen bu süreyi geçirdiğin için şimdi geçebilirsin. Tl olayını anlamadım ?
 
Umut

Umut

Üye
15 Mayıs'ta hattının açıldığı gün bile başvurabilirdin. Sadece ilk taşımada 90 gün sınırı var, o da yeni alınan hatlar için geçerli. Ondan sonraki taşımalarda herhangi bir süre sınırı yok. Hat taşınıp kullanıma açıldıktan sonra, aynı gün bile tekrar eski operatörüne ya da farklı bir operatöre başvurabilirsin.
 
By gece

By gece

Üye
arkadaşlar 09.05.2013 tarihinde vodafone'a geçmek için başvurdum hattım 15.05.2013'te açıldı. Geçtim ama hiç memnun değilim. Tur kcell'e tekrar geçmek istiyorum ne zaman geçebilirim ? Tl'lerim de eksiksiz gelir mi ?

istediğin zaman geçebilirsin...tl olayina gelirsek onlara yapabileceğin bir şey yok.0.00 lira olur.onlari başka bir vodafone numarasina aktarabilirsin
 


Üst Alt