Ne Yazıkki Yine Canaydın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yazıkki Yine Canaydın

Başka bişe yazmama gerek yok sanırım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bencede gerek yok adam hepimizi gömecek galiba....

slayer

Üye
bu adama kim oy verir bşkanlık için anlamıyorum..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
o canaydin basarili olcak diyenlerde kesin G.Saray dusmanlridir

__Midas__

__Midas__

Üye
Sizinde kaderinizde bu adam varmış kardeş Allah kurtarsın...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hepinize gecmis olsun adam bi uyansada bisiler yapabilse ama adam ayakta uyuyo

hadi yine iisiniz tum fair playlari supurecek yine gs

Nicolas_Anelka

Üye
oylar canaydına değil adnan polata verildi..

perfectlover

Üye
Galatasaray camiası kendi başkanlarını sevmiyor, sürekli olarak seçimde kurtulacağız diye söylemlerde bulunuyor sonra iş oy vermeye gelince yine aynı başkanı seçiyor. Ondan sonra da yine veryansın ediyorlar. Bir söz vardır hatırlatmak isterim. "Herkes layık olduğu şekilde yaşar."

Caine

Caine

Üye
needlefluff kardeş. her ne olursa olsun sonuçta sende bir gs'lisin ve her ne kadar başkanlık seçiminden memnun olmamışsan bile klüp başkanının fotosunu o şekilde oraya bırakman çok yanlışşş. cidden senden beklemezdim. sitede o kadar gs'li arkadaş var ama biri çıkıpta bunu belirtmemiş...
senden rica ediyorum o çirkin fotoyu kaldır her ne olursa olsun 2 yıl daha başkanımızdır ve bu saatten sonra aleyhte çalışmaların hiç bir gs'liye faydası yoktur şimdiden tşkler

darkred

darkred

Üye
bundan birkaç sene önce aynı şeyler AZİZ YILDIRIM içinde söyleniyordu ancak şuanda fenerbahçenin durumu ortada.ben CANAYDIN başarılı olucak demiyorum ancak geçmişten ders almasını bilirse bence gayet başarılı bir yönetim olabilirler.ancak bu yine onların kendilerine kalmış...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim dersanede arkadaşım komibnesini kırdı canaydın başkan olunca ve canaydın gidene kadar gs'yi bıraktı. Lise önünnde slogan atanlardan birisiydi..

Adamda kombine var 2 senedir ama her maça gidiyor canaydın bunu bile bezidrdiyse..

Caine

Caine

Üye
eğer bir başkan için takımını bırakacak taraftar varsa ciden gerçek taraftar değildir gs taraftarı şahısa değil sarı kırmızı renklere aşıktır, galatasaray sevdalısıdır...
iyi ve zor günde hep birlikte destekcisiyiz başkanımızın. iyi şeyler yapacağına eminimm

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Görsen arkadaşımı böyle demezsin..

ABC

ABC

Üye
canaydın her ne kadar bugüne kadar başarılı olamasa da 70 milyon euro borcun altına imzasını koyup kendi şahsi mal varlığını ipotek ettirimiştir tam bir galatasaray aşığıdır gönül isterdi ki şardan başkan olsun ama artık bundan sonra canaydına yapılcak olumsuz davranışlar galatasarayı baltalar

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(ABC &#064; Mar 29 2006, 06&#58;09 PM) [post=306690]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
canayd&#305;n her ne kadar bugüne kadar ba&#351;ar&#305;l&#305; olamasa da 70 milyon euro borcun alt&#305;na imzas&#305;n&#305; koyup kendi &#351;ahsi mal varl&#305;&#287;&#305;n&#305; ipotek ettirimi&#351;tir tam bir galatasaray a&#351;&#305;&#287;&#305;d&#305;r gönül isterdi ki &#351;ardan ba&#351;kan olsun ama art&#305;k bundan sonra canayd&#305;na yap&#305;lcak olumsuz davran&#305;&#351;lar galatasaray&#305; baltalar
[/b][/quote]

helal sana karde&#351;im. böyle dü&#351;ünmene çok sevindim

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Resimi kaldırdım

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Mar 31 2006, 10&#58;30 PM) [post=307888]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Resimi kaldırdım
[/b][/quote]

çok çok tşkler kardeşim ellerine sağlık varolasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt