Ne yaptın sen teyze

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne yaptın sen teyze
Elindeki poşetlerle evine giden yaşlı kadın, ne güvenlik şeridine aldırdı ne de bomba imha ekiplerine aldırış etti.

İstanbul Maltepe'de sahipsiz buzdolabı polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı geldi, buzdolabının etrafına ve yol kenarına güvenlik şeritleri çekildi. Bomba imha uzmanının incelemesi sırasında yaşlı bir kadın da polisin güvenlik şeridini aştı, hiçbir şeye aldırış etmeden bomba imha uzmanının yanından geçip gitti. Bomba uzmanı ekipler tarafından incelenen eski buzdolabının içi boş çıktı.
KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDIBugün saat 09.00 sıralarında E-5 Karayolu, Gülsuyu Köprüsü'nün hemen yanına bırakılan ve üstü bez ve battaniyelerle örtülü buzdolabından şüphelenenler, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, buzdolabının çevresine güvenlik şeridi çekerek bomba imha uzmanlarına haber verdi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel donanımlı elbisesini giyerek buzdolabını inceledi. Polisin incelemesi sırasında E-5 Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.
HİÇBİR ŞEYE ALDIRMADIBomba imha uzmanının incelemesi sırasında yaşlı bir kadın da polisin güvenlik şeridini aştı. Polis ekiplerinin uyardığı yaşlı kadın güvenlik şeridinin dışına çıktı.
İncelemenin tamamlanmasının ardından E-5 Karayolu tekrar trafiğe açıldı. İçi boş olduğu belirlenen eski buzdolabı belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı. kaynak : ensonhaber

tempestshine

tempestshine

Üye
Teyze king :d:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
iyi ki elindeki poşeti bomba uzmanlarının kafasına vurmamış

Astrosman

Astrosman

Üye
Yürek diye buna denir :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence yürekle alakası yok :d:

AHMED...

AHMED...

Üye
bıkmış bu hayattan yiter gari diyor :D

spy ghost

spy ghost

Üye
Kadın dalgınlık,cesaret karışık gitmiş yoluna

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle teyzeleri ben en son tarih kitaplarında okumuştum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bombacı mülayime :p

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
e harfını unutmuştum beya!

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi oldu engin :) mulayime :d:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet kardeşim yaptım oldu!

u_cosar

u_cosar

Üye
teyzeye bak sen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt