kol@j Üye tamamlamayı unuttuğun şeyler var.. bitmeyen işler... maddi ya da manevi... belki dini olarak belki eğitim olarak belki sosyal olarak ya da ailevi olarak yapmadığın eksiklikler... bu içini kemiriyor olabilir....
tamamlamayı unuttuğun şeyler var.. bitmeyen işler... maddi ya da manevi... belki dini olarak belki eğitim olarak belki sosyal olarak ya da ailevi olarak yapmadığın eksiklikler... bu içini kemiriyor olabilir....
' ChaKıL Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: bu söz bana tanıdık gelıyor bak sımdı gulesım geldı kımse kımse ıcın ölmez merak etme Genişletmek için tıkla ... kol@j' Alıntı: tamamlamayı unuttuğun şeyler var.. bitmeyen işler... maddi ya da manevi... belki dini olarak belki eğitim olarak belki sosyal olarak ya da ailevi olarak yapmadığın eksiklikler... bu içini kemiriyor olabilir.... Genişletmek için tıkla ... evet var hem dini hem eğitim olarak ve eğer bu kişiyle devam edersem herşey yarım kalcak yorum için teşekkürler..
Tuba_erva' Alıntı: bu söz bana tanıdık gelıyor bak sımdı gulesım geldı kımse kımse ıcın ölmez merak etme Genişletmek için tıkla ... kol@j' Alıntı: tamamlamayı unuttuğun şeyler var.. bitmeyen işler... maddi ya da manevi... belki dini olarak belki eğitim olarak belki sosyal olarak ya da ailevi olarak yapmadığın eksiklikler... bu içini kemiriyor olabilir.... Genişletmek için tıkla ... evet var hem dini hem eğitim olarak ve eğer bu kişiyle devam edersem herşey yarım kalcak yorum için teşekkürler..