Öneri Ne yapmaliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmaliyim?
Merhaba arkadaslar tabletimdeki sorunlar bitmiyor. Birincisi pil cok cabuk bitmeye basladi sarjda %100 iken cekiyorum fisten birden 81 oluyor bazen sabah kalktigimda kendi kendine %30 gidiyor, ikincisi bazen bazi seylere girdigimde durduruldu hatasi geliyor, ücüncüsü kilit tusundaki bozukluk dokunmatik calisiyor bazen kendi kendine kapat,yeniden baslat secenekleri geliyor sonra kapaniyor tablet. Sizce garanti olarak mi vermeliyim yoksa degisim mi istemeliyim. Teknosa'dan aldim asus memopad me176c.

0MG90

0MG90

Üye
Servise ver en iyisi

Şarj olurken tableti kullandın mı hiç?

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
Hic kullanmadim elimi bile surmedim ozellikle herseye dikkat ettim.

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Bence bu şarjlarda bir sorun var yabancı bir şarjı takınca tel kafayı giyiyor. Zaten bunun için garanti belgesinde sadece orjinal şarj isteniyor.Bi de kardeşim bu tablete reset at bence sonra düzelmez ise git yaptır o zaman sorun parçalarda olabilir.

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
factory reset mi ?

-Emre

-Emre

Üye
önce bir fabrika ayarlarına çevir. Ama tuş sorunu donanımsal gibi.

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Tuş sorunu olursa senden kaynaklı diye bir ücret alınır.

-Emre

-Emre

Üye
hayır niye alınsın ki

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Bozmuşsun deyip alırlar. Ama adam iyi niyetliyse sorun olmaz.
Babamın telefonu açılmıyordu babam garantiye götürdü. Adamlar sadece bir reset için 40 lira istemişler zaten :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
veririm 40 lira :D aksam factory reset aticam sonucunu yazarimreboot droidboot,reboot,recovery,power off cikti hangisi?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
recovery seç wipe data factory reset

Mstfgl

Mstfgl

Üye
bence garantiye gonder tek..sa nin servisi super benim tablet i cocuklarim kullaniyor ellerinden düşurmüşler ekran calişmiyordu bir vidasido kaybolmustu servise goturdum cocuklar dusurmus bir vidasi yok dokunmatik ekran calismiyor dedim 1 hafta 10 gyn icinde gelir dediler 1haftada geldi ucrette almadilar (not düşmeye karşi garantisi yoktu)

• Beğen
Tepkiler: harmless07
-Emre

-Emre

Üye
servis teknosanın değil ki başka bir firma. Mesela benim arkadaşım teknosadan telefon aldı servisi teleservice. ekranda kalibrasyon bozukluğu oldu. Gönderdi 3 hafta sonra geri geldi sadece jelatini sökmüşler. yine gönderdi 3 hafta sonra geldi aynı tekrar gönderdi 3 hafta sonra geldi. Adamlar alıyor 3 hafta elinde tutup yapmadan gönderiyor.

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
Aynen tekmosa da teklif ettiler 1 yillik teknosa garanti 93 tl ne olursa ucret almadan yapariz dediler ben kabul etmedim sadece asus un garanti var suanrecovery e girdim komut yok hatası aldım şimdi hiçbirşeye giremiyorum telefonu açıp kapayamıyorum öylece kaldı

Üst Alt